Witte houtkachels: wat is er mogelijk?

Witte houtkachels zijn heel populair. Ze passen namelijk uitstekend in een strak en modern interieur. Het spreekt voor zich dat ook wij ook witte houtkachels in het assortiment hebben. Maar wat is er allemaal mogelijk? En is wit eigenlijk wel handig?

Blijft mijn kachel wel mooi wit?

Onze witte kachels zijn afgewerkt met een laag email. Dit materiaal is in allerlei kleuren verkrijgbaar. Het grote voordeel van email is dat het heel hard en glad is. Het is dus een erg duurzaam materiaal dat lang mooi blijft.

Email is heel makkelijk schoon te maken. Je hoeft dus niet bang te zijn voor roetvlekken op je mooie witte kachel. Omdat het oppervlak zo glad is, veeg je het heel makkelijk schoon.

Meer over email lees je hier.

Onze witte houtkachels

Er is steeds meer vraag naar witte kachels. Daarom hebben wij zo’n tachtig modellen die in het wit verkrijgbaar zijn. De kachels die het vaakst in het wit besteld worden, zijn van de merken Dovre en Jøtul.

Zoek je echt iets aparts? Kijk dan eens naar de kachels van Dovre Vintage. Deze lijn bestaat uit prachtige modellen met een bijzondere vintage uitstraling waardoor je je in de jaren 60 of 70 waant. Door de leuke en compacte vorm en door de mogelijkheid van wit email, is deze lijn heel populair.

Wil je strak en modern? Dan is de Dovre Sense een goede optie. Dit model heeft een slank ontwerp en is in verschillende varianten leverbaar. Vanwege de vorm past wit email heel goed bij deze kachel.

De Jøtul F163 CB is een van de populairste kachels van dit moment. Het is een handig klein model dat veel warmte afgeeft en heel efficiënt brandt. Hij is verkrijgbaar in het zwart en met wit email.

Voor een klassieke uitstraling kies je de de Jøtul F3. Dit model is tijdloos en robuust en past heel mooi in een klassiek interieur. Wanneer je hem in wit email neemt, is het juist ook een mooie toevoeging aan een moderne inrichting.

Witte afvoerpijp

Bij een mooie witte kachel hoort natuurlijk ook een bijpassend rookkanaal. Voor bijna alle kachels die in het wit verkrijgbaar zijn, leveren wij ook witte pijpen.

Kijk voor inspiratie eens rond op onze website. Of kom gewoon langs in de showroom om de kachels en de bijpassende pijpen te bekijken. Onze kachelexperts kijken graag met je mee.

Reacties zijn uitgeschakkeld