Jøtul

De gietijzeren houtkachels en (inbouw)haarden van Jøtul worden met de hand gemaakt in hun fabriek in Noorwegen. Sinds 1853 bieden ze degelijk en prachtig handwerk om jou te wapenen tegen de kou. Hieraan danken ze hun wereldwijde positie als marktleider.

Jøtul

De gietijzeren houtkachels en (inbouw)haarden van ... Lees meer

De langste garantie

Jøtul gunt haar klanten niets minder dan het beste. Daarom worden alle producten in hun fabriek in Noorwegen met de hand gemaakt van de beste materialen die er zijn. De uitzonderlijke kwaliteit zorgt ervoor dat Jøtul een betere garantie kan geven dan al haar concurrenten. Heb je een Jøtul-kachel? Registreer hem dan via hun website. Je krijgt 25 jaar garantie.

Gietijzer - superieure kwaliteit

Jøtul kiest voor gietijzer omdat het zeer hoogwaardig is en een lange levensduur heeft. Ze vormen alle kachelonderdelen in mallen van fijn zand, in sommige gevallen kan het oppervlak licht afwijken en kunnen er kleine poriën voorkomen in het gietijzer. Gietijzer is een stabiel materiaal dat zijn vorm behoudt en niet buigt zoals stalen platen. Een houtkachel van Jøtul is vormvast. Deuren, scharnieren en vergrendelingsmechanismen blijven zelfs na vele jaren gebruik intact. 

Marktleider in Noorwegen sinds 1853

Overal ter wereld staat Noorwegen bekend om zijn toewijding aan duurzaamheid en het milieu. Ze hebben de strengste emissie-eisen ter wereld. Daarom is Jøtul altijd bezig met het optimaliseren van het brandstofverbruik en verwarmingseffect van haar producten. Hun unieke positie is goed nieuws voor jouw portemonnee én het milieu.

Bekroond en tijdloos ontwerp

Jøtul-producten zijn functioneel en modern. Hoewel ze innovatief zijn, trotseren ze toch de tand des tijds. Bij Jøtul zijn ze er ervan overtuigd dat vorm in dienst staat van functie en dat een goed ontwerp verder gaat dan uiterlijk alleen. Als blijk hiervan kunnen ze met trots zeggen dat een aantal van hun producten erkende designprijzen in de wacht hebben gesleept.

Social

Fan van het Scandinavisch design van Jøtul? Je kunt ze volgen op Instagram, Facebook en Pinterest. Duizenden klanten hebben Jøtuls vastgelegd, zoek op #jotul en laat je inspireren.