Dovre

Dovre NV uit België is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en verkoop van haarden en kachels uit hoogwaardig gietijzer. Het bedrijf is al vele jaren een autoriteit op het gebied van ijzergieten.

 

Dovre

Dovre NV uit België is een familiebedrijf dat gesp... Lees meer

Kwaliteit en aantrekkelijk design

De producten van Dovre staan vooral bekend om hun kwaliteit en aantrekkelijk design, hoge rendement en milieubewuste verbranding. Deze prestatieparameters, die ruimschoots voldoen aan de internationale normen, worden met veel vakkennis en toewijding ontwikkeld.

Dovre houdt van de authentieke warmte met echte vlammenen van producten met een smaakvol design die passen in iedere huiskamer. Het bedrijf blijft innoveren en creëren voor nog meer warmte en gezelligheid.

Vuur met karakter

De Dovre-haarden en -kachels vinden hun oorsprong in de barre winters van het Hoge Noorden. Al meer dan 80 jaar leveren ze dagelijks het bewijs van hun uitzonderlijke kwaliteiten. 

Ook in onze streken hebben de Dovre-producten de afgelopen jaren een ijzersterkte reputatie opgebouwd op het gebied van warmtetechnologie. Honderdduizenden mensen genieten al van de behaaglijke warmte en gezelligheid van een Dovre in hun huiskamer. De kachels en haarden van Dovre worden gemaakt uit hoogwaardig gietijzer, de ideale warmtegeleider.

Inbouw- en inzethaarden

Al vele jaren verwarmt de mensheid zich aan open vuur. Dansende vlammen blijven een grote aantrekkingskracht uitoefenen. Met de inbouw- of inzethaard heb je nu een prachtig alternatief voor de traditionele open haard. Moderne technieken zorgen ervoor dat jouw haard een zeer functionele en milieubewuste manier van verwarmen wordt. Dankzij een uiterst efficiënte verbranding heb je de controle over de verbranding en verbruik je minder brandstof.

Kachels

Bij Dovre heb je een ruime keuze uit moderne, tijdloze of klassieke kachels, gemaakt uit hoogwaardig gietijzer volgens de modernste productiemethoden. Hun kachels zij verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en vormen een stijlvol element in ieder interieur.

In tegenstelling tot een inbouwhaard of cassette staat en kachel vrij voor de schoorsteenopening. Zo kun je extra genieten van de behaaglijke stralingswarmte rondom het toestel. De bekende Dovre-warmtetechnologie staat garant voor een milieubewuste verbranding en een hoog rendement.