Waar vind ik een goedkope gashaard?

Gashaarden zijn prachtig en geven veel sfeer, maar ze kunnen behoorlijk prijzig zijn. Dat geldt vooral de luxere modellen. Past dit niet in je budget? Geen probleem, want er zijn ook goedkopere alternatieven te koop.

Luxe gashaarden

Het is vooral de luxe die een gashaard duur maakt. Maar je krijgt wel waar voor je geld. Deze modellen hebben namelijk een mooie uitstraling en vlammen die precies lijken op een echt houtvuur. Vaak kun je ze aansteken met je smartphone.

Ook het formaat heeft invloed op de prijs. Hoe groter de haard is, hoe duurder hij wordt. Die haard van 1,5 meter lang of die doorkijkhaard is natuurlijk prachtig. Maar past het in je budget?

De goedkopere haarden

Gelukkig zijn er ook goedkope gashaarden. Je levert alleen wel een beetje in op luxe. Deze modellen hebben bijvoorbeeld minder opties en zijn kleiner. Maar dat neemt niet weg dat je nog steeds kunt genieten van een prachtig, sfeervol vuur.

Een merk dat goedkope haarden maakt, is bijvoorbeeld Faber. De Faber Fyn 450 is verrassend betaalbaar. Dat geldt ook voor de Unica 2-serie van het Nederlandse merk Bellfires.

Aanbiedingen

Natuurlijk kun je kijken bij de goedkope modellen, maar ook onze luxe haarden zijn heel scherp geprijsd. En kijk vooral ook eens bij onze aanbiedingen. Daar vind je vaak mooie en luxe haarden voor een vriendelijke prijs.

Kom dus eens kijken in onze showroom. Onze medewerkers gaan graag met je op zoek naar een mooie kachel die past bij je wensen én bij je portemonnee.

Reacties zijn uitgeschakkeld