Dit zijn de 10 populairste gaskachels

Zie je een gaskachel helemaal zitten, maar heb je geen idee waar je moet beginnen met zoeken? We hebben je alvast op weg geholpen met deze tien best verkochte gaskachels van 2018. Laat je inspireren.

1. DRU Diablo Next

De DRU Diablo Next is niet voor niets zo populair: hij lijkt net een echte houtkachel. Met levensechte houtblokken en een vlammenspel dat niet onderdoet voor een houtvuur. En het moderne design met driezijdig vuurzicht geeft ook nog eens een prachtige uitstraling aan je interieur. Het vrijstaande model hoef je niet in de muur te bouwen en is daarom zonder veel gedoe te plaatsen.

2. Bellfires Derby

Dit inbouwmodel gashaard van de Nederlandse fabrikant Bellfires is gewoon ouderwets gezellig. Waar je hem ook plaatst, je hebt zeker sfeer. Dat komt door de speciale techniek waarmee het glas is gemonteerd: die lijkt te zweven. Daardoor is het alsof je zo in de haard kijkt. De sfeer van een open haard, en dat met gas.

3. Bellfires BOX

Tijdloos Dutch Design, dat zijn de BOX-modellen. Je kunt erop vertrouwen dat ze bij Bellfires verstand hebben van houtvuur: ze is namelijk het zusje van houtkachelproducent Barbas. Dat maakt het vuur nét een echt houtvuur. Het strakke ontwerp van de BOX-serie maakt het helemaal af. In verschillende maten verkrijgbar.

4. Bellfires Vertical Bell

Met dit inbouwmodel gashaard ga je zeker indruk maken op je gasten. Deze doorkijkhaard van Bellfires heeft niet alleen een mooi vuurzicht, maar is ook nog verticaal ontworpen. Een unieke toevoeging aan jouw thuis, en even iets anders dus.

5. Kalfire Fairo ECO Prestige 80 (GP80/55c)

De Fairo ECO Prestige-serie van Kalfire is nu al ongekend populair. Met een hoger rendement en een ECO-stand is deze serie een keuze voor de toekomst. Ze zijn in te bouwen als een open haard, maar we hebben ook tunnelmodellen of modellen met driezijdig vuurzicht.

6. Dovre Vintage 35 GA

De houtkachel die op gas brandt: de Dovre Vintage is in alle vormen mateloos populair. Niet voor niets staat ditzelfde model ook in de top 10 van populairste houtkachels. Ze zijn er op pootjes en met solide basis, in het wit en in het zwart. Wat is jouw favoriet?

7. DRU Trio 

Van drie kanten vuurzicht: DRU weet hoe je sfeer kunt creëren in een woonkamer. De DRU Trio wordt met gemak de aandachtstrekker in de kamer. En je hebt hem zo aan met de bijgeleverde afstandsbediening. Heb je de vlammen al gezien? Ze lijken zo uit het hout te komen.

8. Faber Jelling

Klein, maar fijn. Met de Faber Jelling haal je sfeer in zelfs de kleinste ruimten. Deze vrijstaande gaskachel heeft de uitstraling van een houtkachel, maar het gemak van stoken met gas. En met het driezijdig vuurzicht heb je vanuit de hele kamer zich op het vlammenspel.

9. Wanders Tali

De Tali is even iets anders. Wanders produceert voornamelijk houtkachels, maar kan met gas ook prima uit de voeten, zo blijkt. De Tali is een echte eyecatcher. Met een tijdloos, rond design heb je een moderne sfeermaker in huis. 

10. DRU Maestro

Ga je voor luxe, dan is de DRU Maestro misschien wat voor je. De serie inbouwhaarden heeft verschillende uitvoeringen, allemaal met een fantastisch vuurzicht. Je kunt kiezen tussen enkelzijdig, driezijdig, maar ook een doorkijkmodel is een optie. De serie staat bekend om het levendige vlammenspel dat net lijkt op dat van een echt houtvuur.

Reacties zijn uitgeschakkeld