Luuma Luvano

6.649,00

Op voorraad

Product prijs
incl. BTW:
Optie(s) totaal:
incl. BTW:
Totaal:
incl. BTW:

Luuma Luvano

Je kent houtvergassers misschien uit de industrie. Daar worden ze gebruikt omdat ze functioneel zijn, niet omdat ze er gezellig uitzien. LUUMA is één van de eerste fabrikanten die er ook iets moois van maakt. Zodat je dit duurzame alternatief prima in je woonkamer kunt plaatsen.

Dubbele verbranding

En dat is te zien aan de LUUMA Luvano. De uitvoering met twee ruitjes zorgt ervoor dat je precies kunt zien waar deze kachel goed in is: dubbele verbranding. Je ziet dus eerst het hout verbranden, en daarna de houtgassen. Met zijn tijdloze uiterlijk past hij lange tijd in je interieur, en dat moet ook wel, want de houtvergassers van LUUMA gaan lang mee.

Kenmerkend aan houtvergassers is dat ze schoon en efficiënt zijn. Het hout wordt namelijk twee keer verbrand: eerst het hout, daarna de overgebleven gassen. Zo maak je optimaal gebruik van de brandstof. De LUUMA Luvano haalt een rendement van wel 91 procent. En je kunt er alle soorten hout in doen.

De LUUMA Luvano aansluiten op de cv

Omdat de LUUMA Luvano zo’n hoog rendement haalt, is het een goed idee om hem aan te sluiten op de cv. Met die mogelijkheid is hij uitgerust. Ook kun je hem aansluiten op een buffervat. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Hier lees je het.

Wist je dat LUUMA niet de enige is die houtvergassers produceert? We hebben ook twee modellen van Walltherm. Kijk eens in onze webshop.

Vraag ons om advies

Kom je er niet uit, of wil je weten wat er bij jou mogelijk is? Een houtvergasser van LUUMA aansluiten op de cv is per definitie maatwerk. Bel ons eens voor vrijblijvend advies, of maak meteen een afspraak om ons bij je thuis te laten kijken.

Extra informatie

Gewicht 350 kg
Afmetingen 55 × 55 × 118 cm
Merk

Brandstof

Hout

Model

Luvano

Aanwezig in Showroom

Vermogen

,

Rookgas kanaal aansluiting

Bovenaasluiting

Diameter rookgas kanaal (in mm)

Externe lucht toevoer

Ja