Kachels Almelo

Als je op zoek bent naar een kachel in Almelo dan ben je bij Uwkachel.nl aan het juiste adres. Wij hebben het grootste assortiment in kachels en haarden. In onze showroom in Vriezenveen hebben wij ruim 170 modellen. Onze showroom bereik je met de auto in slechts 10 minuten. Neem eens de tijd om op je gemak in onze showroom te genieten van prachtige houtkachels, gashaarden of een tuin of terrashaard. Ook voor duurzame producten zoals zonnepanelen of warmtepompen zijn wij jouw totaal leverancier en installateur. Ben je in de buurt? Kom dan eens langs en ontdek hoe sfeervol een mooie kachel of haard kan zijn! Vanuit onze locatie in Vriezenveen installeren wij kachels in Almelo en omgeving, benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Houtkachels Almelo

Ben je op zoek naar een houtkachel in Almelo en omgeving? Uwkachel is al jaren dé leverancier van hoge kwaliteit houtkachels, onze vakmensen installeren deze ook nog eens op locatie. Een goede houtkachel zorgt voor sfeer en gezelligheid in huis. Alle kachels die wij leveren hebben een hoog rendement en voldoen aan de modernste milieu eisen. Ben je op zoek naar een specifieke houtkachel?

Bij ons ben je altijd aan het juiste adres wij leveren onder andere:
· Vrijstaande houtkachels
· Inbouwhaarden
· Hangende houtkachels
· Tunnelhaarden
· Hoekhaarden
· Inzethaarden
· Speksteenkachels

Bij ons vindt je altijd een houtkachel die aansluit bij jouw specifieke wensen. Je bestelt de houtkachel eenvoudig via onze webshop, heb je toch liever persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs. Wij ontvangen je graag in de buurt van Almelo in onze prachtige showroom, op slechts een half uurtje rijden zijn wij te vinden in Vriezenveen.

Lees meer over houtkachels

Gaskachels Almelo

Ben je op zoek naar een gaskachel in de buurt van Almelo? Kom dan eens bij ons langs in Vriezenveen, wij hebben altijd een ruim assortiment gaskachels beschikbaar. Een gaskachel geeft een aangename warmte en zorgt voor een gezellige sfeer in huis. gaskachel is vooral functioneel, de meeste mensen schaffen er een aan vanwege de fijne warmte die de kachel afgeeft. In sommige huizen is de gaskachel de enige vorm van verwarming, we zien dit wel steeds minder de meeste woningen hebben een cv installatie. Wij leveren verschillende soorten gaskachels:

· Vrijstaande gaskachels
· Inzet gashaard
· Hangende gashaarden
· Gevelkachel
· Inbouwgashaarden
· Propaan haarden

Welke gashaard is voor jou geschikt?

Er zijn een aantal factoren waar je rekening mee moet houden, de afmetingen van de gashaard, het vermogen en de afmetingen van ruimte waar je hem in gaat plaatsen. De haard moet goed passen bij het formaat van je woonkamer, zodat het niet te warm wordt, of te fris is. En als je ook nog eens voor gemak wilt gaan, dan neem je natuurlijk een haard met afstandsbediening. Vergeet niet om naar het vlammenspel te kijken. Dát is wat een hard zo gezellig maakt. De ene vlam is de andere niet, er zijn haarden waarbij de vlammen precies lijken op een houtvuur. Hoe realistisch het vuur is, verschilt per haard.

Lees meer over gaskachels

Tuin en terrashaarden Almelo

Ben je op zoek naar een prachtige tuin of terrashaard in de buurt van Almelo dan ben je bij Uwkachel.nl aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment tuin en terrashaarden. Of je nou op zoek bent naar een tuinhaard die op een frisse avond zorgt voor een heerlijk warm en knisperend vuur, of een tuinhaard die je ook als oven kunt gebruiken. Bij ons is altijd een model te vinden dat bij jou past.

Wij leveren tuin en terrashaarden van top kwaliteit, bij ons kun je de volgende tuin en terrashaarden vinden:

· Hout terrashaard
· Gas terrashaard

De tuin- en terrashaarden van UwKachel.nl bieden u warmte voor de frissere momenten en creëren een gezellige en warme sfeer bij u in de tuin of op het terras. Juist op de wat koelere zomeravonden is een extra verwarming buiten geen overbodige luxe. Een weerbestendige tuinhaard biedt dan een uitstekende oplossing. Onze experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Wij leveren een groot assortiment tuin en terrashaarden van GardenmaxX in Almelo en omgeving. Deze hoogwaardige stalen tuin en terrashaarden zijn er in verschillende vormen en prijsklassen. Wij hebben voor iedere tuin een prachtig model in onze collectie.

Lees meer over tuin en terrashaarden

Waarom een kachel van Uwkachel.nl?

Wij leveren installeren kachels door heel Nederland, in onze showroom hebben wij altijd ruim 170 kachels klaar staan voor een uitgebreide demonstratie. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,9 en daar zijn wij trots op! Benieuwd geworden wat wij voor jou kunnen doen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bestel direct een kachel in onze webshop.

Neem contact met ons op

Reacties zijn uitgeschakkeld