Walltherm Vajolet

9.027,00

Op voorraad

Product prijs
incl. BTW:
Optie(s) totaal:
incl. BTW:
Totaal:
incl. BTW:

Als je niet één, maar liever twee vuren hebt om naar te kijken, dan is een houtvergasser ideaal. Walltherm heeft een model gemaakt dat helemaal niet misstaat in je woonkamer. De uitvoering met metallic is een tijdloze toevoeging aan je interieur, en met de twee ruitjes kun je ook nog eens twee keer genieten van het vlammenspel.

Aansluiten op de cv

De Walltherm Vajolet kun je aansluiten op de cv. Dat moet ook haast wel, want hij heeft zo veel vermogen dat hij meestal te veel warmte produceert voor een doorsnee huishouden. Dat komt doordat het hout in een houtvergasser eigenlijk twee keer wordt verbrand: in de eerste brandkamer het hout zelf, en vervolgens zuigt de tweede brandkamer de houtgassen op en verbrandt die ook nog. De brandstof wordt dus helemaal opgebrand, waardoor je weinig uitstoot hebt van bijvoorbeeld fijnstof. Dus je stookt niet alleen zuiniger, ook nog schoner.

De Walltherm Vajolet heeft een ongekend hoog rendement van 93 procent, en met het vermogen van 14 kW kun je gemakkelijk een heel huishouden verwarmen. Omdat de kachel zó veel warmte produceert is het goed om te kijken naar mogelijkheden om de warmte op te slaan, of om meer warmte naar het water te laten gaan. We geven je graag advies hierover, bel ons gerust.

Meer weten over houtvergassers? Je leest het hier.

Meer aanbod

Wist je dat er nog een fabrikant is die houtvergassers produceert voor huishoudens? LUUMA heeft de LUUMA Luvano gemaakt, en die staat ook in onze showroom te branden. Kijk eens in de webshop, of kom bij ons langs in de winkel.

Vraag ons om advies

Kom je er niet uit, of wil je weten wat er bij jou mogelijk is? Een houtvergasser van Walltherm aansluiten op de cv is per definitie maatwerk. Bel ons eens voor vrijblijvend advies, of maak meteen een afspraak om ons bij je thuis te laten kijken.

Extra informatie

Gewicht 300 kg
Vuurzicht

Aanwezig in Showroom

Merk

Model

Walltherm Vajolet

Type kachel

Vermogen minimaal

Vermogen maximaal

Breedte (in cm)

Hoogte (in cm)

Diepte (in cm)