Bellfires Horizon Bell Large 3 – VOORRAADMODEL

4.450,00

Op voorraad

Product prijs
incl. BTW:
Optie(s) totaal:
incl. BTW:
Totaal:
incl. BTW:

De Bellfires Horizon Bell Large 3 is een model uit de Horizontal reeks van Barbas Bellfires. De inbouw gashaard valt direct op door zijn breedte. Het standaard model is 130 centimeter breed, maar kan worden aangepast van 80 tot 170 centimeter. Doordat de kaders van de haard bij de constructie nauwelijks zichtbaar zijn, wordt de vuurlijn de blikvanger. Hierdoor ontstaat een strak vormgegeven haard die goed past bij moderne interieurs.

Strak en stijlvol

De Horizon Bell Large 3 is een chic ogende gashaard, die met zijn unieke vormgeving absoluut een aanwinst kan zijn voor je interieur. Door de vele aanpassingsmogelijkheden kun je de haard bovendien precies zo vormgeven als je zelf wil. Een nadeel van de gashaard is dat het vlammenspel minder sfeervol is dan een houtvuur. Dat lost Bellfires bij andere modellen op door het houtvuur na te bootsen met premium branders. Deze branders zitten helaas niet bij de Horizon Bell Large 3. Daardoor is de haard geschikter voor mensen die houden van een strak interieur dan van een knus interieur.

Op zoek naar een kleiner model? Kijk dan eens naar de Horizon Bell Medium 3 of de Horizon Bell Small. Extra grote uitvoeringen hebben we ook, zie de Horizon Bell XL 3 of de Horizon Bell XXL 3.

Extra informatie

Gewicht 124 kg
Vuurzicht

Aanwezig in Showroom

Merk

Model

Horizon Bell Large 3 – Uitverkoop

Type kachel

Vermogen minimaal

Vermogen maximaal

Breedte (in cm)

Hoogte (in cm)

Diepte (in cm)