Bef Twin 8 N Aquatic II

4.539,00

Product prijs
incl. BTW:
Optie(s) totaal:
incl. BTW:
Totaal:
incl. BTW:

Beschrijving

Zoals de naam van deze serie al doet vermoeden, is het een combinatie van de uitgekiende functionaliteit van de BeF Aquatic warmwater-inbouwhaarden en een modern design in de vorm van dubbelzijdige hetelucht-inbouwhaarden van de BeF Twin II-reeks. Deze haarden kunnen niet alleen het water in de warmtewisselaar betrouwbaar en efficiënt verwarmen, maar zorgen ook voor een warm gevoel bij het kijken naar het brandende vuur. Net als bij de BeF Twin II heteluchtserie is er ook de mogelijkheid om hout toe te voegen vanuit de technische ruimte, met de volledige achterdeur. Ook hier is het weer mogelijk om te bepalen of de deur met klassieke opening of met schuifopening wordt uitgevoerd. Standaard toebehoren zijn – de koelvloeistofkringloop, externe luchttoevoer, isolatie van de wisselaar en ons nieuwste type steunpoten.

  • Het nieuwe uittreksysteem zorgt voor de soepelste, gemakkelijkst gecontroleerde deurverschuiving en vooral een perfect stille werking. Deze oplossing is het meest comfortabele ontwerp dat tot nu toe nog nooit is gezien. Hij is uitgerust met twee contragewichten en beide hebben hun eigen geleidingsassen. Een uitgekiende deurdruk zorgt voor een perfecte dichtheid van de oven. Deze roller is in alle opzichten de beste die je op de Europese markt kunt vinden.
  • Revolutionair is ook een nieuwe, andere vorm van verbrandingskamers waarvan het ontwerp is gebaseerd op aerodynamische tests. Zo komen we tot een perfect model van een rookgasstroom. Een gestructureerd actief oppervlak van carcons vangt bepaalde deeltjes op met daaropvolgende verbranding.
  • In vergelijking met oudere modellen zit er in de speciaal voor ons bedrijf ontwikkelde haard een massievere laag accumulerend materiaal Carcon, tot wel 100%. De haard blijft langer warm dankzij dit het meest massieve materiaal op de markt.

Extra informatie

Gewicht 258 kg
Brandstof

Hout

Diameter rookgas kanaal (in mm)

Type deur

Vermogen

Vuurzicht