Bef Aqualite 7

3.118,00

Product prijs
incl. BTW:
Optie(s) totaal:
incl. BTW:
Totaal:
incl. BTW:

Beschrijving

Revolutionaire inzethaarden voor warm water ontworpen voor huizen met een laag warmteverlies. Deze serie is vanwege het lage vermogen uitgevoerd aan wettelijke inspecties van de technische staat en verbrandingsbronnen.

Inbouwhaard BeF Aqualite is standaard voorzien van driedubbel glas. Een innovatieve luchttoevoer voor verbranding zorgt voor gebruik van de prestaties voor de waterverwarming. Het is uitgerust met een revolutionair glasreinigingssysteem bestaande uit de interne koeling van een speciaal triple glas. Dit zorgt voor een minimale warmteoverdracht door het zich bevindt zich glas naar de ruimte van de warmtewisselaar. En niet alleen dat, deze oplossing is het oppervlak van het haardglas eenvoudiger en dus veiliger voor kinderen.

De innovatieve oplossing van het ontwerp van de warmwaterwarmtewisselaar zorgt voor de meest vloeiende warmteafvoer en maakt de oplossing veel om de oven te reinigen. Dit elimineert de noodzaak om de inspectieopening in het rookkanaal en in de ombouw te installeren op plaatsen die esthetisch niet geschikt zijn.

De oven van onze inzethaarden is voorzien van een massale laag speciaal opslagmateriaal Carcon, dat voor ons bedrijf is ontwikkeld. Deze voering draagt ​​bij aan een hoog verbrandingsrendement en een hoge zuiverheid. Het heeft uitstekende uitstekende accumulatie- als sterkte-eigenschappen en zorgt voor een perfecte verbranding van het hout. Het van de inbouwhaard is bedekt met maximale isolatie.

Deze warmwaterhaarden voldoen aan de sterke Europese emissienormen en hebben een van de hoogste verbrandingsrendementen op de markt. veroorzaakt zijn uitgerust met een koellus die zorgt voor veiligheid tijdens het verwarmen.

Deze haarden zijn de beste onder de warmwaterinbouwhaarden voor goedkope huizen. Onze BeF Aqualite haarden zijn in om het huis voor een lage prijs te verwarmen en een warmtecomfort in huis te creëren.

Extra informatie

Gewicht 231 kg
Brandstof

Hout

Diameter rookgas kanaal (in mm)

Type deur

Vermogen

Vuurzicht