Xaralyn

ADe sfeerhaarden van het Nederlandse bedrijf Xaralyn (Ruby Fires) hebben geen rookkanaal nodig en zijn hierdoor makkelijk en eenvoudig te installeren. Door het ruime assortiment hebben ze voor elke ruimte een passende oplossing.

Xaralyn

ADe sfeerhaarden van het Nederlandse bedrijf Xaral... Lees meer

Sociale media

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over Xaralyn

Xaralyn (Ruby Fires) is in 1994 opgericht door Wilfred Kos. In zijn winkel in Haarlem verkocht hij onder andere decoratieve sfeerhaarden, voornamelijk gipsen schouwen met gel branders. De mooie en onderscheidende ontwerpen vielen op en Wilfred Kos begon steeds meer te leveren aan collega-winkeliers.

Onderscheidend

Naarmate de populariteit van gelbranders toe nam, nam ook het aantal aanbieders toe. Wilfred Kos wilde zich in deze markt vooral op veiligheid en kwaliteit onderscheiden en heeft uiteindelijk patent gekregen op de door hem ontwikkelde de keramische brander. Deze keramische brander is door alle keuringsinstanties tot de meest veilige brander uitgeroepen.

In 2003 heeft Xaralyn een nieuw hoofdkantoor en magazijn laten bouwen in Broek op Langedijk en is verdergegaan als toeleverancier en producent. Xaralyn heeft zich verder ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende fabrikanten van sfeerhaarden.

Kwaliteit en innovatie

Het merk Xaralyn staat voor kwaliteit en innovatie. Het voortdurend gebruikmaken van nieuwe materialen en ontwikkelen van nieuwe productietechnieken heeft geleid tot een serie unieke producten. Onze lichtgewicht natuurstenen schouwen zijn naar wens te combineren met een keramische brander, een waterdamphaard of een elektrische haard. Elke schouw is met verschillende inzethaarden te combineren waardoor elke set volledig te personaliseren is.

Tegenwoordig heeft Xaralyn een eigen fabriek in Europa en productiefaciliteiten in Azië. Vanuit het hoofdkantoor in Broek op Langedijk worden de hier ontwikkelde producten over de hele wereld verkocht.