Spartherm

Wie van bijzondere dingen houdt, wil daar ook van genieten en zich ermee omgeven. Klanten van de Duitse fabrikant Spartherm houden en genieten van bijzondere dingen. Ze stellen bovengemiddeld hoge eisen. Net als zij.

Spartherm

Wie van bijzondere dingen houdt, wil daar ook van ... Lees meer

Kwaliteit

...is niet genoeg. Daarom biedt Spartherm bijzondere kwaliteit: door uitstekend opgeleide medewerkers, door technologisch gerijpte productieprocessen en door het gebruik van hoogwaardige materialen. Ze doen hun uiterste best, dag in dag uit. Om iets buitengewoons te creëren.

Design

Het is hun streven om perfect gevormde kachels met een stijlvol design te ontwerpen. Van avant-gardistische trends tot chique klassiekers: hun vormentaal moet je aanspreken, fascineren en in vuur en vlam zetten. Ze ensceneren vuur met passie en veel liefde voor detail.

Milieu

Ze nemen de verantwoordelijkheid op zich voor onze natuur. Bij de productieontwikkeling en productie worden de strengste nationale en internationale normen nageleefd. Ze leggen daardoor - figuurlijk gezegd - duurzame vuurseinen aan.

Innovatie

Het Latijnse woord innovare betekent vernieuwen. Hieronder verstaan ze bij Spartherm niet de opleving van tradities, maar de voortdurende ontwikkeling naar een veranderende toekomst. Een vermogen van 65 procent bij de watervoerende kachels, het naleven van de regels met betrekking tot de uitstoot of de goedkeuring van kachels die onafhankelijk zijn van de kamerlucht zijn slechts enkele voorbeelden van de technische ontwikkelingen die ze hebben bereikt - visies, vrije denkwijzen en grote deskundigheid vormen de basis voor nieuwe ideeën op het gebied van techniek en design voor de toekomst.

Spartherm zelf:

Wij creëren iets bijzonders voor u! Als u de bijzondere warmte van een kachel of haard wilt beleven, is uw keuze voor Spartherm meer dan terecht. Wij werken er continu aan om dit statement waar te maken – dag in dag uit.

De bijzonder hoogwaardige kwaliteit van onze producten vormt de basis van onze waarden. Als familiebedrijf staan wij met onze naam garant voor de hoogste kwaliteit en een modern design.

Wij zien onszelf als één geheel met onze klanten en onze producten. Als onze klant kunt u rekenen op onze vurige inzet.