DRU

DRU gaat voor een optimaal samenspel tussen functie, sfeer en duurzaamheid. Bij iedere haard die ze ontwerpen, stellen ze zich de rol die een haard speelt in het leven van hun klanten voor. Ieder detail draagt bij aan een optimale beleving van warmte, sfeer en comfort. Tijdens de ontwikkeling laten ze niets aan het toeval over, zodat jeals klant volledig kunt genieten. Bij een DRU-haard lopen vorm en functie naadloos in elkaar over.

DRU

DRU gaat voor een optimaal samenspel tussen functi... Lees meer

Waardevol

Passie leidt tot geweldige resultaten: dat bewijzen ze bij DRU al meer dan 260 jaar. Deze schat aan ervaring en continuïteit inspireert hen juist om vooruit te kijken. Voortdurend bedenken ze betere, schonere en slimmere oplossingen. Dit resulteert in innovatieve haarden die uniek zijn in de markt en het gebruiksgemak en comfort voor jou als klant vergroten. Hun hoge kwaliteit waarborgen ze door het stellen van zeer strenge eigen aan alle producten en diensten. In hun ontwerpen streven ze altijd naar het maximaal haalbare rendement met de minste uitstoot: de optimale combinatie tussen functie, sfeer en duurzaamheid.

DRU op sociale media

Pinterest
Facebook
Twitter
YouTube

Eco Wave

Een grote designhaard is een prachtige aanwinst voor je interieur. Het vermogen moet echter wel aansluiten bij de ruimte waarin de haard zich bevindt. Een grote haard verwarmt kleinere ruimtes snel, waardoor je de haard al gauw op een lagere stand moet zetten. Dit gaat vaak ten koste van een mooi vlambeeld. Met Eco Wave behoort dit tot het verleden.

De bijzondere eigenschappen van Eco Wave, exclusief bij DRU:

  • Regelbare warmteafgifte, traploos instelbaar
  • Vlampatroon zelf instelbaar
  • Hoge vlammen bij laag gasverbruik
  • App voor bediening via smartphone of tablet

De gashaarden van DRU met Eco Wave bieden je ook met minder vermogen een aantrekkelijk vuurbeeld. Het Eco Wave-systeem zorgt voor een natuurlijke fluctuatie van de vlammen wanneer je het vermogen reduceert. Naast mooi en eenvoudig te bedienen, is Eco Wave ook zeer zuinig.

Binnenbekleding voor je haard

De bekleding van de achterwand (en eventuele zijwanden) in combinatie met het branderbed draagt voor een belangrijk deel bij aan het totale vuurbeeld van je haard. Voor de binnenbekleding van je haard heb je bij DRU de keuze uit een aantal opties:

  • Classic steen: voor een klassieke of landelijke opstelling, vergelijkbaar met de oude gemetselde open haarden
  • Zwart: strak design en ideaal in combinatie met Clear View glas
  • Ceraglasss: een fraai spiegeleffect creëert extra diepte in je haard
  • Naturel: lichtgele wand voorzien van fijne profilering