Contura

Vanaf zondag 1 augustus gaat de nieuwe Contura actie van start! In de periode van 1 augustus tot en met 31 december 2021 ontvangt u maar liefst 70% korting op bijbehorende accessoires bij aankoop van een model uit de 500, 600 of 800 style serie van Contura.

Niets is knusser dan een heerlijk warm vuurtje. In streken waar ze een herfst, winter en een lente kennen, weet eigenlijk iedereen dat wel. Maar de warmte van het vuur is meer dan alleen gezellig, meer dan een bron van geborgenheid en verbondenheid. Het is ook een slimme en moderne oplossing, die verstandig met jouw middelen en die van de natuur omgaat.

Contura

Vanaf zondag 1 augustus gaat de nieuwe Contura act... Lees meer

Zorgvuldige keuze

Een kachel van Contura moet nog vele jaren zorgen voor warmte en gezelligheid in jouw huis. Wees daarom zorgvuldig bij de keuze die je maakt. Contura maakt kachels voor mensen met oog voor een goed design, handige functies en een grote keuzevrijheid. Ze maken kachels voor mensen die kiezen met hun hart én met hun hoofd.

Contura's waarden

Bij Contura zijn ze trots op hun traditie van innovatie op het gebied van design en techniek. In iedere kachel komt hun visie op het thuisgevoel, kwaliteit en zekerheid tot uitdrukking. Ze hebben hun filosofie in drie zinnen geformuleerd. Drie zinnen die de basis voor hun waarden vormen.

Tijdloos design, afgestemd op uw manier van leven

Een interieur heeft vele gezichten. De uitgangspunten voor een kachel lopen uiteen. Dan is het fijn om te weten dat ons assortiment altijd de juiste kachel voor u heeft.

  • Design en functionaliteit met een duurzaam karakter
  • Geschikt voor iedere stijl
  • Diverse keuzemogelijkheden

Schoon vuur met natuurlijke warmte van wereldklasse

Vuur vormde de drijvende kracht achter de ontwikkeling van de mens. Tegenwoordig staan wij voor de ontwikkeling van verbrandingstechniek. Dankzij de effectieve verbranding kunt u met een schoon geweten stoken op een manier die zowel voor het milieu als voor uw portemonnee vriendelijk is.

  • Schone ruiten dankzij de toonaangevende Clean Burning-technologie
  • CO2-neutraal
  • Effectieve verbrandingstechniek voor zuinige warmte en minimale uitstoot

Zekerheid met Zweedse kwaliteit

Hoge kwaliteit kenmerkt Contura door de gehele levenscyclusL van de productie tot de geïnstalleerde kachel én gedurende alle jaren dat deze licht en warmte in huis verspreidt.

  • Productie in Zweden, in de modernste kachelfabriek ter wereld, met aandacht voor het milieu
  • Respect voor mensenrechten, MVO en hoge kwaliteitseisen in alle stadia
  • Service en beschikbaarheid van de reserveonderdelen gedurende de gehele levensduur van de kachel

Contura op sociale media

Pinterest
Facebook
YouTube
Google plus
Twitter