Bellfires

Bellfires

Ontdek BOX gas. Nu al een van de meest besproken haarden sinds tijden. Volg strakke belijning, minimalistisch tot in het kleinste detail. Hierdoor weet de BOX gas zich in elk interieur te onderscheiden. Laat je ook verrassen door de waardevolle verrijkingen, zoals een opslagmodule. Laat je inspireren, laat je verwonderen.

Met trots mag deze haard de serienaam BOX dragen, want de ontwerpers hebben zich wederom overtroffen. BOX gas is puur door zijn eenvoud en alle aandacht gaat daardoor uit naar het vuurspel. BOX gas geeft een nieuwe betekenis aan de beleving van vuur.

Dutch Design

Dit is Dutch Design in zijn puurste vorm. Dit predikaat zegt niet alleen iets over het uiterlijk, maar ook over het afwerkingsniveu. BOX gas bestaat uit strakke belijningen en perfect vormgegeven hoeken die 'blind' met elkaar verbonden zijn. Het robuuste staal van 8 millimeter dik wordt met de hand gemaakt door ervaren vakmensen in de eigen fabriek in Nederland.

BOX gas beschikt over een volledig nieuwe brander met stammetjes die niet van echt te onderscheiden zijn: de MagniFire. Door deze getrapte brander is het mogelijk om in de BOX gas een groot 3D-vuur te creëren met geïntegreerde sfeerverlichting. Door de schakelbaarheid van de brander zorgt de BOX gas ook in minder koude dagen voor sfeer en gezelligheid.

Made with love

Bellfires heeft inmiddels meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van de beste haarden. Vuurbeleving is het keurmerk van de fabrikant. Alles ontstaat vanuit vakmanschap, 170 mensen die trots zijn op elke haard die ze maken. Mogelijk zelfs naar de specifieke wensen van de klant. Zo wordt elke haard een persoonlijk meesterwerk. Als vanzelfsprekend bij Bellfires wordt er veel zorg en aandacht besteed aan de kwaliteit en de vuurbeleving. Ze zeggen dan ook niet zomaar 'crafted to wonder'. 

BOX gas maak je zoals jij dat wilt: je kunt uit verschillende formaten kiezen, met of zonder opslagmodule. Je stemt alles af met de vakmensen van UwKachel.nl. Hiermee zet je de totaalcreatie helemaal naar eigen hand. Meer weten? Neem contact op met de winkel.