BeF

BeF Home is een Tsjechisch bedrijf dat in 1998 begon met de productie van houtkachels. De grootste kachelfabrikant in Tsjechië heeft zich gevestigd in Kotvrdovice, en bouwt daar hoogwaardige inbouwhaarden, waaronder opvallende tunnelhaarden. 

Moderne doorkijkhaarden zijn kenmerkend voor het merk BeF. Hoekhaarden, tunnelhaarden, maar ook gewone inbouwhaarden zijn verkrijgbaar. Voor ieder interieur heeft de Tsjechische fabrikant wel iets. Kijk eens in ons assortiment of kom kijken in de showroom. We hebben enkele modellen brandend opgesteld.

BeF

BeF Home is een Tsjechisch bedrijf dat in 1998 beg... Lees meer

Materialen en onderdelen

De productie van BeF Home is volgens de modernste methoden geautomatiseerd. De aandacht gaat niet alleen naar het kostbare productieproces van kachels, maar ook naar de gebruikte materialen en onderdelen, die alleen van de hoogste kwaliteit mogen zijn. De meeste materialen worden aangeleverd uit Duitsland.

Dankzij een personeelsbestand van meer dan 200 mensen, de nieuwste technieken, goede fabricage en structurele capaciteit kan het bedrijf ieder jaar maar liefst 14.000 haarden produceren, waarvan meer dan 75 procent wordt geëxporteerd. Al hun producten voldoen aan de strengste Europese normen. Daarom kunnen ze de allerhoogste kwaliteit garanderen.

Sociale media

Je kunt BeF Home volgen op:

Pinterest
YouTube
Facebook