check 170 kachels in showroom check installatie in heel nederland check altijd beste prijscheck klanten geven ons een 8,7
Product filters tonen
Wanders

Wanders, hout- en gaskachels met jarenlange garantie

Wanders streeft ernaar om continue de hoogste kwaliteit haarden te garanderen door de toepassing van de beste materialen. Wanders komt aan uw eisen met betrekking tot uw interieur tegemoet, en bouwt het zorgvuldig op naar uw persoonlijke smaak, klassiek of modern. Zowel de hout- als de gashaarden van Wanders zoals de Wanders Square 75 en de Wanders Solea zorgen voor een sfeervolle aanvulling en brengen uw woonkamer tot leven. Het gebruik van extra zwaar gietijzer garandeert een lange levensduur. Tevens heeft dit als voordeel dat alle energie uit het hout wordt benut, waardoor er weinig roetvorming ontstaat. Dankzij de toepassing van de modernste technieken voldoet uw nieuwe haard ruimschoots aan de Europese normen en zelfs aan de strengste Duitse normen.

Laatste reviews voor Wanders, hout- en gaskachels met jarenlange garantie - 4.5 van 5 uit 6 beoordelingen

 1. Wanders S 60 Front geschreven door familie de Putter
  Prima oplossing bij de renovatie
  Lees volledige beoordeling »
 2. Wanders Danta 1100 geschreven door familie Bouhuis
  Geweldige kachel met mooie vlam!
  Lees volledige beoordeling »
 3. Wanders Olaf Eco Round geschreven door familie Gideonse
  Een prima kachel, goed regelbaar en minimale houtconsumptie. Geeft een geweldige uitstraling!
  Lees volledige beoordeling »
 4. Wanders Black Diamond Compact geschreven door Anoniem
  Geweldig. Alleen kunt u aub betere instructies toevoegen. In ons geval, de schuif stond op 'open' dus dan denk ik dat de schoorsteen open is, maar nee, die was dicht en de kamer vol rook. De klep moet dus 'close' tonen om open te zijn ... Dat weet ik nu maar vond ik niet echt logisch.
  Lees volledige beoordeling »
 5. Wanders Square 60 gas geschreven door familie Boekhorst
  De kachel ziet er goed uit. Het bedieningsgemak is ook goed. Verder valt er nog weinig over te zeggen. Dat komt in het stookseizoen.
  Lees volledige beoordeling »