check 170 kachels in showroom check installatie in heel nederland check altijd beste prijscheck klanten geven ons een 8,7

Showroom

Wij heten u van harte welkom in onze eigen sfeervolle huiskamer-showroom in Vriezenveen. De koffie staat klaar. In onze showroom staan meer dan 170 kachels en haarden opgesteld. Een groot deel hiervan is brandend te zien in een "huiskamer"-omgeving.

Ook zijn de haarden voorzien van diverse afwerkingen. Denk hierbij ingebouwd in een bijpassende schouw, een plateau of strak ingebouwd en met exclusief stucwerk afgewerkt. Al onze medewerkers hebben vele jaren ervaringen in de haarden en kachelbranche. We nemen de tijd voor u en geven u alle benodigde informatie en advies. Hierdoor zijn wij perfect in staat om, samen met u, de kachel, haard of schouw volledig naar uw wensen te creëren. Als u bij ons niet slaagt, slaagt u nergens.

Adres

UwKachel.nl - Vriezenveen
Westeinde 231a
7671 ER Vriezenveen(5 min. vanaf Almelo/130km vanaf Utrecht)
E-mailadres: info@uwkachel.nl

Openingstijden

Maandag9:00 - 17:30
Dinsdag9:00 - 17:30
Woensdag9:00 - 17:30
Donderdag9:00 - 21:00
Vrijdag9:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00

Afhaal goederen en bestellingen

Maandag t/m vrijdag9:00 - 17:30

Installatie- en Servicepunten

Om onze klanten in geheel Nederland te kunnen bedienen hebben we naast onze eigen showroom 2 servicepunten in Nederland. Hierdoor kunnen we u als klant het volgende bieden:

 • Installatie - de installatiewerkzaamheden worden verricht door een ervaren installateur bij u in de buurt
 • Service - mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kunnen we snel bij u thuis service verlenen op het door ons geleverde werk

Randstad en Noord-Brabant

Lex de Rooij

Keizerstraat 32
4053 HJ IJzendoorn

Noord Nederland

Eric Haikens

Blikbree 1
9403 JE Assen

Gashaarden in showroom

Voor geen andere type haard dan een gashaarden is het belangrijk om de haard brandend te ervaren. Want hoe realistisch is het vuurbeeld? Hoe eenvoudig is de bediening? Hoe kan de haard ingebouwd worden? Allemaal vragen die spelen bij de keuze van de juiste gashaard. Daarnaast zijn dit producten waarbij de ontwikkeling niet stil staat. Ieder jaar worden er vernieuwingen en verbeteringen op de markt gebracht. Van de merken DRU, Kalfire, Bellfires en Global Fires hebben we het complete spectrum van actuele modellen in de showroom staan. U kan de verschillende haarden uitproberen en vergelijken in onze ruime showroom.

 • Kalfire heeft net de Prestige-serie geïntroduceerd. Hoe brandt deze haard in het echt? Is dit werkelijk de haard met het meest realistische vuurbeeld? Bekijk het met uw eigen ogen. Daarnaast hebben we verschillende actuele ECO-line en standaard Fairo haarden opgesteld staan.
 • DRU heeft een bijzonder goede naam wat betreft gashaarden. In het ruime aanbod van DRU haarden zijn vele typen en uitvoeringen. Hoe vergelijken deze haarden zich onderling? Wilt u de haard bedienen via Smartphone of tablet? Ook dit kunt u bij ons in de showroom direct uitproberen.
 • Bellfires, wederom een Nederlandse fabrikant met een groot aanbod aan gashaarden. Bij ons kunt u alle actuele modellen in de showroom zien. Probeer eens de haarden met verlichting in de stookbodem uit. Of wilt u de verschillende inbouwkaders vergelijken? Dit kunt u bij ons in alle rust.
 • Opzoek naar een betaalbare gashaard? Dan komt zeker het merk Global Fires om de hoek kijken. Alleen wat levert u in wanneer u kiest voor een goedkopere haard? Branden deze haarden echt minder mooi? Dit kunt u natuurlijk alleen ervaren door de haarden brandend te vergelijken.

Showroom Vriezenveen

Houtkachels in alle soorten en maten staan brandend opgesteld.

 • Houtkachels in alle soorten en maten staan brandend opgesteld.
 • Om de sfeer van vuur echt te proeven kunt u het beste langs komen.
 • Naast inbouw gashaarden staan er ook vrijstaande en hangende gashaarden brandend opgesteld.
 • U kunt in alle rust rondkijken binnen het ruime assortiment gashaarden.
 • Direct bij binnenkomst valt u oog op het grote aantal kachels en haarden in de showroom.
 • Ook voor een prachtige shouw bent u bij UwKachel aan het juiste adres.
 • Een groot aantal houtkachels staat brandend opgesteld.

De sfeer is pas echt te proeven als u de kachels en haarden 'live' bij ons ziet branden!

Daarom vermelden we nu bij ieder product of deze (brandend) te zien is in onze showroom. Hieronder vindt u de uitleg van de tekens die bij ieder product, dat aanwezig is in onze showroom, vermeld staat:

 • Brandend opgesteld in showroom dit product is brandend opgesteld in de showroom.
 • Product in showroom, vergelijkbaar brandend dit product is te zien in de showroom en een product met vergelijkbaar vuurbeeld is brandend opgesteld.
 • Product is opgesteld in showroom dit product is opgesteld in de showroom.
 • Vergelijkbaar product in showroom een vergelijkbaar product is (brandend) opgesteld in de showroom (denk hierbij aan net een andere uitvoering zoals een voet of extra ruit).