check 170 kachels in showroom check installatie in heel nederland check altijd beste prijscheck klanten geven ons een 8,7
Product filters tonen
Ruby Fires

Ruby Fires, sfeerhaarden zonder rookkanaal

De sfeerhaarden van Ruby Fires kunnen zonder problemen, snel en eenvoudig geplaatst en verplaatst worden. Er is bij Ruby Fires een uitgebreide keuze in bio ethanol en elektrische vuren, allemaal haarden zonder rookkanaal. Hierdoor is de installatie van Ruby Fires haarden eenvoudig en kan deze zonder aanpassingen geplaatst worden.

Laatste reviews voor Ruby Fires, sfeerhaarden zonder rookkanaal - 4.0 van 5 uit 38 beoordelingen

 1. Ruby Fires Nova geschreven door heer Heskamp
  Lees volledige beoordeling »
 2. Ruby Fires Lasize geschreven door Anoniem
  Lees volledige beoordeling »
 3. Ruby Fires Elski geschreven door familie Weggemans
  Het lijkt zo echt dat zelfs de hond er voor ging liggen te slapen. We zijn er erg blij mee.
  Lees volledige beoordeling »
 4. Ruby Fires Quito geschreven door Familie Stiphout Almere
  Een geweldige natuurgetrouwe sfeerhaard. Prachtige vormgeving en zeer geschikt voor op de flat. We hebben er de afgelopen donkere avonden volop van genoten.
  Lees volledige beoordeling »
 5. Ruby Fires Kreta Mini geschreven door Familie Wessels
  Mooie stijlvolle kachel, pas goed bij het interieur. Prettig en deskundig advies in de winkel. Levering volgens afspraak.
  Lees volledige beoordeling »

Ruby Fires Elektrische haarden

De elektrische haarden worden direct aangesloten op het lichtnet. Het vlambeeld wordt gecreëerd door een combinatie van lampen met een draai-element of door het verdampen van water en hier licht tegen aan te schijnen. Hierdoor ontstaat een zeer realistisch vlammeneffect. Wel de lusten, de sfeer van het vlammenspel, maar niet de lasten van een echt houtvuur.

Met een elektische sfeerhaard geniet u van de volgende voordelen:

 • Volledig regelbaar vlambeeld
 • Afstandsbediening voor eenvoudig gebruik
 • Op iedere plaats met een stopcontact eenvoudig te gebruiken
 • lage verbruikskosten, geniet voordelig van een sfeervol "houtvuur"

Bio-Ethanol Ruby Fires

Dit revolutionaire product is een combinatie van een openhaard zonder rookkanaal en een keramische brander die brandt op bio-ethanol. Het grote verschil met andere bio-ethanol branders is, dat de keramische steen in de brander van Ruby Decor de vloeistof langzaam absorbeert. Dit zorgt ervoor dat niet direct de vloeistof brandt maar het vrijkomende onschadelijke gas geleidelijk wordt verbrand. Hierdoor heeft u een gebruiksvriendelijke, makkelijk te ontsteken brander met een prachtig constant vlammenbeeld. Doordat de verbranding zo schoon is, is het niet nodig om een afvoerpijp te monteren.

De voordelen van een bio-ethanol haard zijn:

 • de biologische brandstof is milieuvriendelijk
 • gelijkmatige en veilige verbranding door de verdamping middels de keramische steen
 • overal plaatsbaar, volkomen veilig in ieder vertrek
 • ook te erg sfeervol voor gebruik in de tuin of op de camping

Verwarmt de sfeerhaard ook?

De Ruby Decor haarden zijn ontworpen als sfeerverwarming en kunnen eventueel als bijverwarming ingezet worden. UwKachel raadt het af om deze als hoofdverwarming te gebruiken. Om een idee van het vermogen te geven, de elektrische haarden verwarmen tot maximaal 2 kw bij. Wat betreft de bio-ethanol branders, dit is lastig te meten maar de capaciteit is ook rond de 2kw.

Ruby Fires prijslijst

Door een vrijblijvende offerte aan te vragen krijgt u zo spoedig mogelijk de scherpste prijs op alle Ruby Fires producten van UwKachel.