check 170 kachels in showroom check installatie in heel nederland check altijd beste prijs

Beoordelingen van UwKachel.nl

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

8,7

Deze beoordeling is gebasseerd op de mening van 346 van onze klanten.

Ervaringen van onze klanten

- 8/10
11 september 2017 - Deze heeft een Ruby Fires Bio brander 5820 - Groot aangeschaft.
De Ruby Fires Bio Brander 5820 brandend in een open haard
Vlotte bestelling en netjes afgeleverd zonder problemen.
- 2/10
4 augustus 2017 - Deze heeft een JAcobus 6 aangeschaft.
Alles ging prima tot ik betaald had. Installatie deed U ineens niet aan en de bezorging was een nachtmerrie: een enorme grote vrachtauto die geen woonwijk in kan heeft de loodzware kachel op 1 km van mijn huis achtergelaten. Gelukkig kon een behulpzame buurman mij terzijde staan met een steekwagentje. De laatste km hebben wij lopend met het steekwagentje afgelegd.
Reactie van UwKachel.nl:
Hartelijk voor uw kritische beoordeling. Het klopt dat bij de levering in sommige gevallen de vrachtwagen niet tot de voordeur kan komen. Onze logistieke partner heeft niet altijd de mogelijkheid om de kachel met kleinere vrachtwagen te leveren. Daardoor kan het zijn dat de vrachtwagen niet tot de voordeur kan komen. We proberen dit altijd vooraf duidelijk te communiceren, en helaas gaat dit soms niet geheel naar wens. Desondanks hopen wij dat u nog vele jaren plezier heeft van uw JAcobus houtkachel.
- 9/10
12 juli 2017 - Deze heeft een Barbas Universal-6 75 aangeschaft.
De Barbas Universal-6 75 in een stijlschouw
Plezierig contact en goed advies
- 10/10
8 juli 2017 - Deze heeft een Ruby Fires Bio brander 5820 - Groot aangeschaft.
De Ruby Fires 5820 biobrander ingebouwd in een bestaande haard
Mooi vlammenspel
- 9/10
7 juli 2017 - Deze heeft een Wanders S 60 Front aangeschaft.
- 8/10
7 juli 2017 - Deze heeft een Ruby Fires Enna aangeschaft.
- 10/10
5 juli 2017 - Deze heeft een MCZ Amy aangeschaft.
De MCZ Amy geinstalleerd
Goed advies en betrouwbare partij! Zeker aan te bevelen!
- 9/10
5 juli 2017 - Deze heeft een DRU 55 CB / MF aangeschaft.
De DRU 55 geïnstalleerd en klaar voor gebruik
- 8/10
26 juni 2017 - Deze heeft een DRU 44 MF aangeschaft.
Deskundige plaatsing. Kachel doet precies wat hij moet doen, ik ben buitengewoon tevreden.
- 8/10
25 juni 2017 - Deze heeft een Dovre Vintage 35 aangeschaft.
- 8/10
23 juni 2017 - Deze heeft een Wiking Miro 3 aangeschaft.
De Wiking Miro 3 opgesteld
Helaas nog geen ervaring met branden ivm de zomer
- 9/10
23 juni 2017 - Deze heeft een DRU Polo aangeschaft.
Moeilijk om een kachel op internet aan te schaffen. Uwkachel.nl is een betrouwbare partner in deze. Goed en mooi geplaatst. Ben zeer tevreden.
- 10/10
23 juni 2017 - Deze heeft een Jøtul F 305 aangeschaft.
Advies was uitstekend. Snelheid bezorging was goed. Prijs - kwaliteit is uitstekend
- 9/10
17 juni 2017 - Deze heeft een Kalfire GP65/55C aangeschaft.
De Kalfire GP65/55C strak ingebouwd.
- 9/10
13 juni 2017 - Deze heeft een Nordpeis Vega aangeschaft.
- 10/10
12 juni 2017 - Deze heeft een Bellfires Unica-2 70 aangeschaft.
De Bellfires Unica-2 70 brandend thuis ingebouwd
Ben heel erg tevreden, niets dat niet goed gegaan is.
- 8/10
7 juni 2017 - Deze heeft een Contura 52 aangeschaft.
De Contura 52 brandend opgesteld
Een fijne houtkachel !
- 8/10
5 juni 2017 - Deze heeft een Ruby Fires Cadiz aangeschaft.
was vanuit Scheveningen een leuke trip waarna we goed zijn ontvangen. een kopje koffie had wel lekker geweest. We waren verrast dat de winkel zo groot was, er was genoeg keuze en overzichtelijk ingedeeld.
Reactie van UwKachel.nl:
Een kop koffie had zeker gemogen, excuses daarvoor. Mocht u in de buurt zijn, de koffie staat deze keer wel klaar!
- 8/10
5 juni 2017 - Deze heeft een Contura 850 aangeschaft.
De Contura 850 brandend
Prima prijs verhouding product
- 9/10
5 juni 2017 - Deze heeft een DRU Diablo Next aangeschaft.
De DRU Diablo Next zwart gemonteerd
Geen klachten...alles verliep soepel.
- 10/10
4 juni 2017 - Deze heeft een Ruby Fires Inbouw unit L met 5820B aangeschaft.
De Ruby Fires inzethaard strak ingebouwd.
Niks dan lof. Op onze vragen vooraf aan de bestelling is snel en helder geantwoord. Snelle levering op de afgesproken dag.
- 10/10
3 juni 2017 - Deze heeft een Dovre TAI45 aangeschaft.
De Dovre TAI 45 geplaatst
- 8/10
1 juni 2017 - Deze heeft een Pelgrim Bambino 70 T aangeschaft.
De Pelgrim Bambino 70
Ben helemaal tevreden Met vriendelijke dank en groeten Mw D Goedkoop
- 10/10
30 mei 2017 - Deze heeft een Bellfires Unica 200 Links / Rechts aangeschaft.
Barbas Unica 200 brandend
- 10/10
30 mei 2017 - Deze heeft een Jøtul F 163 CB aangeschaft.
De Jøtul F 163 CB in het zwart met achteraansluiting
Prettige zaak.
- 10/10
30 mei 2017 - Deze heeft een Faber TheBuzz aangeschaft.
Goede vriendelijke uitleg, keurige bezorging en goede actie en serivice waarbij ik deze openhaard zeer voordelig heb kunnen aanschaffen.
- 8/10
29 mei 2017 - Deze heeft een Wanders Danta 1100 aangeschaft.
- 8/10
28 mei 2017 - Deze heeft een DRU Circo aangeschaft.
Wij zijn tevreden over de kachel, alleen de monteur had nog een afspraak met ons, over het weghalen van de radiator dit is nog niet gebeurd.
- 9/10
27 mei 2017 - Deze heeft een DRU Art 3 aangeschaft.
De service was uitstekend. Toen de afvoerpijp niet paste werd deze teruggenomen, en werden we goed geadviseerd in welke oplossing er gekozen moest worden.
- 9/10
26 mei 2017 - Deze heeft een Dovre 725 GA aangeschaft.
eindelijk genoeg warmte voor onze ruimte en hij ziet er ook nog heel mooi uit.
- 10/10
6 januari 2017 - Deze heeft een MCZ Deco Air aangeschaft.
- 10/10
13 december 2016 - Deze heeft een DRU Lugo 70/2 aangeschaft.
Zeer positieve ervaringen! Wij wilden in ons nieuwbouwhuis een open( gas) haard laten plaatsen. Diverse “ deskundigen ” hadden ons verzekerd dat dit prima kon en veilig mogelijk was. Uiteindelijk viel de keuze op Uwkachel.nl voor de levering van de dru lugo 70 open gas haard. Nadat alles snel en correct geleverd was ( tegen een zeer concurrerende prijs ) bleek in de praktijk dat het helemaal niet zo eenvoudig was om een gashaard te installeren en dat we moesten terugvallen op een elektrische openhaard. Wij hebben ons probleem voorgelegd aan Uwkachel .nl en zij namen zonder problemen de reeds geleverde haard terug en leveren ons de nieuwe elektrische haard. Let wel : zij hebben part nog deel aan de inschattingsfouten die gemaakt zijn en het is ook geen voordelige transactie voor hen – het leidt tot een terugbetaling aan ons. Kortom dit bedrijf heeft ons heel coulant geholpen !. Een sterke aanrader dus !
- 10/10
4 november 2016 - Deze heeft een Dovre Vintage 30 aangeschaft.
De Dovre Vintage 30 voor een schouw.
Zeer klantgericht, installatie was bij ons wat lastig maar daar werd geen probleem van gemaakt. "We gaan niet weg voor hij brandt mevrouw".
- 10/10
24 juli 2016 - Deze heeft een Jøtul F118 CB aangeschaft.
De Jøtul F118 CB verwarmt de werkplaats goed en eenvoudig.
prima kachel voor een scherpe prijs. goede bezorging.
- 10/10
21 juli 2016 - Deze heeft een Faber Cassette 600 Opti-myst aangeschaft.
Wij zijn helemaal enthousiast en genieten dagelijks van de kachel omdat het zo gezellig is als hij aan staat
- 8/10
12 juli 2016 - Deze heeft een Thermocet Rose CC aangeschaft.
De Thermocet Rose CC geinstalleerd
Zeer goed
- 10/10
23 juni 2016 - Deze heeft een Dovre Vintage 35 aangeschaft.
De Dovre Vintage 35 in olijfgroen email brandend
Nette aflevering, en goede service, flexibel als er na bestelling toch iets verandert moet worden.
- 9/10
21 juni 2016 - Deze heeft een Bellfires Unica-2 50 aangeschaft.
alles ging prima ! geen gezeur , aardige lui
- 9/10
5 juni 2016 - Deze heeft een Faber Cassette 400 Opti-myst aangeschaft.
De Faber Cassette 400 geplaatst in een Barbas inzethaard.
Alleen maar tevreden
- 10/10
1 juni 2016 - Deze heeft een Barbas Universal-6 75 aangeschaft.
De Barbas Universal-6 75 prachtig ingebouwd.
geen, alles was goed gedaan
- 9/10
31 mei 2016 - Deze heeft een Faber Opti-Virtual single aangeschaft.
De Faber Opti-virtual single ingebouwd en 'brandend'
Goede website,prima service en snelle levering !
- 8/10
31 mei 2016 - Deze heeft een Faber Nissum Opti-Myst aangeschaft.
De Faber Nissum - zwart brandend.
ja in een woord prachtig, en makkelijk, een kind kan de was doen
- 8/10
31 mei 2016 - Deze heeft een Contura 850 W aangeschaft.
De Contura 850 Wall brandend.
Wij zijn zeer tevreden over de kachel. Genieten er dagelijks van.
- 10/10
29 mei 2016 - Deze heeft een Ruby Fires Nova aangeschaft.
De Ruby Fires Nova sfeervol geplaatst.
Correct, goedkoop en afspraken kloppen.
- 8/10
24 mei 2016 - Deze heeft een Hammer 05 aangeschaft.
Heb aangegeven dat er geen handleiding bij de kachel zat. Na telefonisch contact te hebben gehad heb ik een handleiding in de Engelse taal toegestuurd gekregen, omdat deze niet in het Nederlands verkrijgbaar was. Dit is misschien een aandachtspunt voor verbetering. Maar een pluspunt is wel dat er direct actie werd ondernomen om mij een handleiding te bezorgen.
- 9/10
20 mei 2016 - Deze heeft een DRU 44 MF aangeschaft.
Geweldige ervaring. Ik hoop dat de foto meegestuurd is het ging nogal moeizaam. Anders stuur ik hem nog wel naar het mail adres dat hadden de monteurs ook gevraagd. Met vriendelijke groet, L van Koppen
- 8/10
19 mei 2016 - Deze heeft een Faber Opti-Myst Cassette 1000 aangeschaft.
Het levedinge vlammenspel van de Faber Opti-myst Cassette 1000
To-the-point contact; geen flauwekul. Gelijk de scherpste prijs voor topkwaliteit produkten
- 10/10
17 mei 2016 - Deze heeft een Faber Cassette 400 Opti-myst aangeschaft.
- 9/10
16 mei 2016 - Deze heeft een Bellfires Horizon Bell XS 3 aangeschaft.
- 9/10
10 mei 2016 - Deze heeft een Faber Nissum Opti-Myst aangeschaft.
Een brandende Faber Nissum hangend gemonteerd
Duidelijke website, goed contact en duidelijke afspraken. Zorgvuldige bezorging.
- 9/10
9 mei 2016 - Deze heeft een Jøtul F 305 aangeschaft.
Jøtul F 305 Zwart prachtig brandend.
Hij brandt mooi, lekker vuur goed te zien en kan het goed warm krijgen. Goede keuze geweest. Zijn ook goed voorgelicht!!
- 8/10
9 mei 2016 - Deze heeft een Faber Cassette 400 Opti-myst aangeschaft.
Faber Cassette 400 strak ingebouwd.
Prijs kwaliteit is goed , snelle afhandeling.👍
- 10/10
8 mei 2016 - Deze heeft een Faber Niva / Danville Opti-myst aangeschaft.
De Faber Niva "brandend".
Gewoon super eenvoudig in gebruik en mooie.
- 9/10
7 mei 2016 - Deze heeft een Bellfires Horizon Bell XS 3 aangeschaft.
Goed bedrijf met de beide voeten tip de grond. Geen gedoe.
- 8/10
21 april 2016 - Deze heeft een Contura 556 Style aangeschaft.
De Contura 556 Style met glazen vloerplaat
No nonsense, advies gericht op klantbelang, scherp geprijsd zonder concessies op het gebied van veiligheid.
- 8/10
21 april 2016 - Deze heeft een Faber / Dimplex Vega aangeschaft.
Goede prijs/kwaliteit verhouding!
- 8/10
19 april 2016 - Deze heeft een Faber Nissum Opti-Myst aangeschaft.
Heb de sfeerhaard laten installeren. Bij aflevering ontbrak alleen een ophangbeugel. Verder ben ik zeer content over het gebruik
- 9/10
19 april 2016 - Deze heeft een Faber Jelling aangeschaft.
De Faber Jelling klaar voor gebruik
Bij het boren van het gat voor de schoorsteen ging het even mis, er was vergeten door te geven dat er sprake was van een betonnen muur waar een speciale boor voor nodig is, maar alles is daarna keurig opgelost.
- 8/10
9 april 2016 - Deze heeft een Koppe Legano aangeschaft.
Goed te regelen constante warmte
- 9/10
24 maart 2016 - Deze heeft een Contura 510 Style aangeschaft.
De Contura 510 brandend
Tevreden over UwKachel, snelle service. De bezorging was helaas iets minder. Er kwam namelijk een grote vrachtauto, die niet in de straat kon, en zonder beweegbare laadklep. De chauffeur had ook geen pompkar bij zich. We moesten die gaan lenen bij een winkel in de buurt. Met een aantal buren hebben we zo de kachel eindelijk bij ons in de garage gekregen.
Reactie van UwKachel.nl:
Bedankt voor de kritische noot. Logistiek is een punt van aandacht. Het is goed om feedback te krijgen over wat er beter kan. Wij nemen het mee bij de overwegingen. Fijn om te horen dat het met hulp van de buren toch goed gekomen is.
- 9/10
23 maart 2016 - Deze heeft een Ruby Fires Lasize aangeschaft.
Ruby Fires Lasize met ethanol brander
- 9/10
22 maart 2016 - Deze heeft een Faber Cassette 400 Opti-myst aangeschaft.
- 8/10
21 maart 2016 - Deze heeft een Barbas Universal-6 65 aangeschaft.
De Barbas Universal-6 65 strak ingebouwd, wij gebruiken hem bijna dagelijks.
Eerste installatie had wat aanpassingen nodig, maar dat is perfect opgelost. Goede vakmensen, voor zover ik heb kunnen beoordelen.
- 10/10
21 maart 2016 - Deze heeft een Jøtul F100 CB aangeschaft.
De Jøtul F 100 CB SE met volglasdeur
precies wat we wilden. gezellig mooi vuurtje en fuctioneel
- 9/10
21 maart 2016 - Deze heeft een Ruby Fires Elski aangeschaft.
De Ruby Fires Elski strak ingebouwd
Bezorging was snel en vlot
- 8/10
19 maart 2016 - Deze heeft een Faber / Dimplex Stockbridge aangeschaft.
De Faber Stockbridge brandend
Goede prijs en net geleverd, dus prima.
- 9/10
15 maart 2016 - Deze heeft een Bellfires Unica 200 Links / Rechts aangeschaft.
De Bellfires Unica 200 strak ingebouwd
Super service, enkele probleempjes gehad , defecte clixon en schanier welk afgebroken was , perfect op gelost
- 9/10
11 maart 2016 - Deze heeft een Modernline Toon aangeschaft.
De Modernline Toon brandend thuis.
Eerlijke en deskundige verkoper !
- 10/10
10 maart 2016 - Deze heeft een DRU Metro 100 XTU aangeschaft.
De DRU Metro 100 XTU fraai ingebouwd als roomdivider
Zeer tevreden over de kachel, iedere dag genieten we er weer van. Een goede keus geweest om een kachel van uwkachel te nemen.
- 10/10
2 maart 2016 - Deze heeft een Ruby Fires Quito aangeschaft.
De Ruby Fires Quito met zwart glas.
Geweldige natuurgetrouwe sfeerhaard geleverd door uwkachel.nl geheel volgens afspraak. Bij vragen telefonische ondersteuning gehad. Al met al een prima bedrijf met zeer gemotiveerde mensen die nog in dienst van de klant willen staan. Bedank Uwkachel.nl Veiendelijke groet familie Stiphout
- 10/10
2 maart 2016 -
Fijne website en bij vragen staat er direct iemand voor je klaar. Bezorging verliep prima en zoals afgesproken. Nu genieten wij de hele winter al van onze Ruby Fires Quito. Wat een geweldige uitvinding en wat een sfeermaker. Onze gasten zijn ook allemaal zeer enthousiast. Wij wonen op een flat en dan is dit zeker de beste oplossing voor een sfeerhaard die zo natuur getrouw is. Bedankt mensen van uw kachel voor de antwoorden op onze vragen. Veel succes verder. Eric en Yvonne Stiphout, Almere.
- 9/10
2 maart 2016 - Deze heeft een Dovre 640 aangeschaft.
De Dovre 640 CB in antraciet brandend.
De heren die de kachel kwamen installeren wisten er veel over te vertellen en gaven handige tips. Erg fijn.
- 9/10
13 januari 2016 - Deze heeft een Nordpeis Salzburg aangeschaft.
De Nordpeis Salzburg M prachtig brandend.
- 10/10
10 januari 2016 - Deze heeft een Contura i5 aangeschaft.
zeer tevreden en zeker een complimentje voor de monteurs en verkoper.
- 8/10
8 januari 2016 - Deze heeft een Faber Cassette M / Glen Dimplex Juneau Opti-Myst aangeschaft.
De Faber Cassette M prachtig ingebouwd.
Prachtige openhaard vuur lijkt net echt. Heerlijk genieten en staat erg mooi en gezellig Goede service en aantrekkelijke aanbiedingen. Ben er zo blij mee! Echt een mooie blikvanger in mijn huiskamer.
- 8/10
6 januari 2016 - Deze heeft een Jøtul F100 aangeschaft.
De Jøtul F100 CB SE onder een prachtige schouw
Kachel en aansluitpijpen werden correct bezorgd. Installatie bleek een fluitje van een cent. Telefonisch gegeven adviezen waren duidelijk.
- 10/10
6 januari 2016 - Deze heeft een Faber Basket / Dimplex Silverton aangeschaft.
De Faber Basket ter vervanging van de open haard.
Goede ondersteuning van u, zowel telefonisch als via mail
- 9/10
29 december 2015 - Deze heeft een Ruby Fires Kreta Mini aangeschaft.
De Ruby Fires Kreta Mini
Prettig en deskundig advies in de winkel. Levering volgens afspraak.
- 9/10
29 december 2015 -
Prettig en deskundig advies.
- 8/10
15 december 2015 - Deze heeft een Scan 85 aangeschaft.
De Scan 85-1 in het rood.
- 6/10
14 december 2015 - Deze heeft een Nordpeis Smarty Classic / Stone Legs aangeschaft.
De Nordpeis Smarty
UwKachel treft denk ik geen blaam, de technische uitvoering is niet helemaal 100%, rook ontsnapt erg makkelijk.
- 8/10
14 december 2015 - Deze heeft een DRU Art 2 aangeschaft.
Werkt goed Doet wat hij doen moet,dus tevreden
- 9/10
13 december 2015 - Deze heeft een Ruby Fires Lasize aangeschaft.
De Ruby Fires Lasize brandend.
Mooi design, stijlvol. Past goed in bijna ieder interieur. Biedt precies datgene wat nodig is om het extra gezellig en knus te maken. Erg blij mee!
- 9/10
12 december 2015 - Deze heeft een Bellfires Free Bell aangeschaft.
Kachel is perfect, Installatie vond ik minder vooral de manier waarop de kap op de schoorsteen met een touw over de pannen omhoog getrokken werd. Hopelijk is hij niet teveel beschadigd!
- 9/10
12 december 2015 - Deze heeft een Jøtul F 602 CB met glasdeur aangeschaft.
Op de Jøtul F602 CB kan ook gekookt worden.
bezorging prima alleen voor nieuwe klanten lijkt het mijn een probleem dat je hem als bouwpakketje krijgt ,vor ons was dat niet moeilijk omdat wij hem kenden
- 8/10
12 december 2015 - Deze heeft een Barbas Unilux 3 200 L/R aangeschaft.
Advisering is goed
- 10/10
11 december 2015 - Deze heeft een Faber Cassette L / Glen Dimplex Juneau XL Opti-Myst aangeschaft.
De Faber Opti-Myst Cassette L prachtig ingebouwd voor een sfeervol geheel.
Wij zijn zeer tevreden over de service. Kachel werd erg snel geleverd en aan de telefoon ben ik ook erg vriendelijk geholpen. Een aanrader voor iedereen.
- 8/10
11 december 2015 - Deze heeft een Ruby Fires Quito aangeschaft.
De Ruby Fires Quito thuis.
We zeer tevreden en betrouwbaarheid.
- 8/10
8 december 2015 - Deze heeft een Bellfires Unica-2 70 aangeschaft.
Goede prijs/kwaliteitverhouding.
- 10/10
22 november 2015 - Deze heeft een DRU Lugo 80/2 aangeschaft.
Dru Lugo in kookeiland ingebouwd door UwKachel.nl
Uw Kachel uit Vriezeveen plaatste op fantastische wijze de Dru Lugo 80/2 in onze nieuwe keuken. Een technische uitdaging omdat dit de eerste haard in Nederland is die in een kookeiland verwerkt is (de gehele luchtafvoer is weggewerkt in het keukenblok). De afstemming vooraf en tijdens het proces moest optimaal zijn om het project te laten slagen. Met vlag en wimpel is dit gelukt dankzij de inzet van alle betrokkenen van UwKachel.NL Wilt u een referentie, dat kan bel Fam. Gouders uit Hengelo.
- 10/10
16 november 2015 - Deze heeft een Scan 58 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 aangeschaft.
De Scan 58-4 geplaatst.
UwKachel heeft een geweldige service. Zeer klantvriendelijk, geheel meedenkend. Alles leek mogelijk. De communicatie is zeer prettig. Zowel via mail, als via telefoon. Indien er een probleem ontstaat wordt dit keurig en zeer klantvriendelijk verholpen. Ik ben ontzettend tevreden! Ik wilde alle punten op 5 sterren scoren, maar dit is helaas technisch niet mogelijk. Wat mij betreft verdient uwKachel op alle vlakken 5 sterren!! Bedankt!
- 9/10
9 november 2015 - Deze heeft een DRU Trio aangeschaft.
De DRU Trio brandend
De kachel kon binnen een week geleverd worden. De installatie een paar dagen later. Door een miscommunicatie tussen UwKachel werd dit iets later. Werd ook netjes uitgelegd hoe dit kwam en excuses daarvoor.
- 10/10
9 november 2015 - Deze heeft een Faber Nissum Opti-Myst aangeschaft.
De Faber Nissum Opti-Myst "brandend".
Wij zijn erg tevreden👍
- 9/10
9 november 2015 - Deze heeft een Jøtul F 163 CB aangeschaft.
De Jøtul F163 in wit email brandend.
- 8/10
9 november 2015 - Deze heeft een Faber Basket / Dimplex Silverton aangeschaft.
De Faber Basket "brandend" in een bestaande open haard.
Zijn tevreden
- 8/10
8 november 2015 - Deze heeft een BeF Flat 6 aangeschaft.
De BeF Flat 6 brandend en strak ingebouwd.
Prima geleverd en geholpen alleen bij schade zou de terug koppeling wat beter kunnen. Maar het is goed opgelost.
- 10/10
7 november 2015 - Deze heeft een Faber Cassette 600 Opti-myst aangeschaft.
Faber Cassette 600 Opti-myst brandend ingebouwd
- 9/10
6 november 2015 - Deze heeft een Faber Farum aangeschaft.
De Faber Farum geïnstalleerd
Ik zou u vooral aanbevelen om het eerlijke en duidelijke advies en om uw service en vriendelijke, netjes werkende mensen.
- 9/10
1 november 2015 - Deze heeft een Faber Cassette M / Glen Dimplex Juneau Opti-Myst aangeschaft.
zeer sfeervol en mooi om te zien
- 10/10
22 september 2015 - Deze heeft een Kalfire G100/41F aangeschaft.
De Kalfire Fairo 100 ECO-line prachtig strak ingebouwd
Deskundig advies, prima telefonische bereikbaarheid, installatie en realisatie professioneel. Pluim voor vriendelijkheid medewerkers.
- 9/10
15 september 2015 - Deze heeft een Kalfire GP80/55C aangeschaft.
- 10/10
14 september 2015 - Deze heeft een DRU Metro 100 XTL aangeschaft.
zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
- 8/10
9 september 2015 - Deze heeft een Ruby Fires Nuoro met RF1620C aangeschaft.
Geen opmerkingen, wel een vraag. Waar kunnen we de gele lampen kopen voor het geval een lamp stukgaat? vriendelijke groet
Reactie van UwKachel.nl:
Wanneer het nodig is om de lampen te vervangen, dan kunt u deze eenvoudig bij ons bestellen. Neem hiervoor gerust telefonisch of per email contact op.
- 10/10
7 september 2015 - Deze heeft een Faber / Dimplex Vega aangeschaft.
De Faber Vega ingebouwd onder de TV
Een vriendin van mijn ... Wil ook een Faber haard En ik heb jullie bedrijf en site geven ... En de foto heb ik ook naar Faber op fb gestuurd en waren erg blij met de foto Bedankt!
- 10/10
7 september 2015 - Deze heeft een Kalfire GP85/55S aangeschaft.
De Kalfire ECO Prestige 85 strak ingebouwd.
erg veel keuze en ruim op gezet.
- 8/10
7 september 2015 - Deze heeft een DRU Trio aangeschaft.
De DRU Trio schitterend geplaatst
Uitstekend telefonisch geholpen, direct een concurrerende prijsopgave gekregen en datum voor installatie. Deze Service en Klantvriendelijkheid kom je niet vaak meer tegen !
- 3/10
7 september 2015 - Deze heeft een Ruby Fires Bio brander 5820 - Groot aangeschaft.
Ruby Fires bio-brander groot met houtset ingebouwd.
Ik heb driemaal zelf moeten bellen om te vragen waar mijn factuur bleef, zodat ik die kon betalen en de bestelling afgemaakt kon worden. Tevens is de bestelling van ruim 600 euro gewoon voor mijn deur gezet in de stromende regen, waardoor alles drijfnat is geworden plus het feit dat het heel makkelijk gestolen kon worden want wij wonen op een hoekhuis en het stond gewoon op straat!! We zijn enorm geschrokken van deze actie, dit kan écht niet!
Reactie van UwKachel.nl:
Allereerst, bedankt dat u de moeite genomen heeft om te reageren. Inderdaad, bij uw bestelling is het niet gelopen zoals het zou moeten. Erg vervelend en ik trek mij dat ook aan. Dat de verwerking van uw order langer duurde dan aangegeven komt mede door vakantie van een deel van het personeel. Dit hadden wij beter moeten opvolgen. De bezorging is het andere kritiekpunt. Dit had niet op deze wijze mogen gebeuren. Hierover hebben wij bij onze pakketdienst een klacht ingediend. Dit pakket had op het huisadres afgegeven moeten worden. Desondanks ben ik blij om te zien dat de biobrander prachtig is ingebouwd. Ik hoop dat deze nog vele jaren veel sfeer geeft!
- 9/10
17 augustus 2015 - Deze heeft een Wiking Miro 3 aangeschaft.
De Wiking Miro 3
Scherpe prijs, prettig telefonisch contact. Wij zijn blij met onze mooie kachel. Laat de winter maar komen;-).
- 9/10
17 augustus 2015 -
Scherpe prijs en prettig telefonisch contact. Laat de winter maar komen;-).
- 9/10
15 augustus 2015 - Deze heeft een Bellfires Free Bell aangeschaft.
Het bepalen van de plaats van de gaskraan was door ons met jullie goed doorgesproken. Helaas vonden de mannen die de haard kwamen plaatsen de plaats niet helemaal goed.
- 9/10
10 augustus 2015 - Deze heeft een Ruby Fires Quito aangeschaft.
Zeer goed geholpen door verkoper.
- 10/10
10 augustus 2015 - Deze heeft een Ruby Fires Cadiz aangeschaft.
De Ruby Fires Cadiz brandend opgesteld.
Bij ons werd de kachel zonder de halogeen lampjes geleverd. Heeft even geduurd maar uiteindelijk genieten we van deze mooie sfeerhaard.
- 9/10
4 augustus 2015 - Deze heeft een Bellfires Corner Bell Medium 3 aangeschaft.
- 9/10
12 juli 2015 - Deze heeft een Kalfire GP80/55C aangeschaft.
De Kalfire ECO Prestige 80 prachtig strak ingebouwd.
De mensen van UwKachel hebben de gashaard en complete ombouw bij ons gerealiseerd. Dat ging in goed overleg, snel en kundig. Het eindresultaat is prachtig geworden!
- 10/10
5 juli 2015 - Deze heeft een Faber Nissum Opti-Myst aangeschaft.
Faber Nissum rood "brandend" aan de muur.
- 10/10
3 juli 2015 - Deze heeft een Faber Basket / Dimplex Silverton aangeschaft.
De Faber Basket Opti-Myst "brandend" geplaatst in een fraaie schouw.
Super mooi ding, enige verbeterpunt zou kunnen zijn: iets hogere vlammen, maar dat is persoonlijk
- 10/10
28 juni 2015 - Deze heeft een DRU Trio aangeschaft.
De DRU Trio brandend.
Helaas was de pijp scheef gemonteerd, hebben we zelf ( bijna) recht gekregen. Van jullie kant veel aandacht hiervoor en tel evaluatie. Contacten waren altijd zeer prettig.
- 10/10
19 juni 2015 - Deze heeft een Wanders Basic 60 aangeschaft.
De Wanders Basic 60 geinstalleerd
Mooie kachel, goede en snelle afhandeling (telefonisch) door jullie en supersnelle bezorging door Wessels.
- 9/10
8 juni 2015 - Deze heeft een Wiking Miro 3 aangeschaft.
De Wiking Miro 3 brandend
Aankoop, tel communicatie en plaatsing verliep uitstekend.
- 9/10
23 mei 2015 -
Goede prijs-kwaliteitverhouding en correcte en snelle afhandeling tijdens e-mailcontact en bij afhalen.
- 8/10
15 mei 2015 - Deze heeft een Altech Eclips Depot aangeschaft.
Ik ben zeer tevreden over de service, de bezorging en de installatie.
- 9/10
15 mei 2015 - Deze heeft een MCZ Thema aangeschaft.
De MCZ Thema thuis geïnstalleerd.
Perfect bedrijf altijd correct antwoordt op vragen per mail en telefoon
- 8/10
13 mei 2015 - Deze heeft een Kal-fire Fairo Hybride 75 ECO-line aangeschaft.
De Kalfire Fairo Hybride 75 eco-line
Wij zijn erg tevreden over het meedenken, de adviezen en samenwerking met de aannemer (een haard onder glazen dak is nogal een uitdaging). Ook installatie en opbouwen verliep prima.
- 10/10
9 mei 2015 - Deze heeft een Barbas Unilux 3 300 aangeschaft.
De Barbas Unilux-3 300 wordt ingebouwd.
Erg tevreden met de service.
- 7/10
8 mei 2015 - Deze heeft een Barbas Unilux 3 300 aangeschaft.
De Barbas Unilux-3 300 brandend.
showroom ben ik bij een ander geweest ,maar die wilde geen totaalprijs noemen ,bij jullie ging dat goed en duidelijk ,en de monteurs waren zeer vriendelijk ,en hebben de haard ook voor de eerste keer laten branden, Telefonisch contact was ook goed
- 9/10
8 mei 2015 - Deze heeft een Global 60i CF aangeschaft.
Wij zijn zeer tevreden over klantvriendelijkheid en installatie
- 9/10
8 mei 2015 - Deze heeft een Contura 635 aangeschaft.
De Contura 635 thuis
We hadden een levertijd afgesproken en door omstandigheden werd dit drie weken later. Het was geen enkel probleem om dit te regelen met uw.kachel.nl
- 8/10
7 mei 2015 - Deze heeft een Bellfires View Bell Medium aangeschaft.
Prima en ben zeer goed geholpen bij uw kachel .nl
- 7/10
6 mei 2015 - Deze heeft een Bellfires Unica-2 75 aangeschaft.
De Bellfires Unica-2 75 ingebouwd en brandend.
1. Ik zou voortaan toch eerst bij de mensen gaan kijken alvorens ik over ging tot plaatsing van de haard. Als ik van tevoren had geweten dat er een groot gat gezaagd moest worden in de schouw omdat anders de oude er niet uit kon, had ik misschien wel een andere uitgezocht en de hele schouw weg gebroken. 2. Het bevreemde mij dat ik zelf moest bellen om in te plannen wanneer uw medewerkers terug zouden komen om het karwei af te maken. Als ik zelf bij iemand mijn karwei niet af krijg moet ik met de mensen overleggen wanneer het gelegen komt en niet andersom. 3. Ik heb bij u een vraag neergelegd over de ventilator die niet helemaal uit wil. Dit is inmiddels 14 dagen geleden. Helaas heb ik hier nog geen reactie op gekregen. Ik hoop dat u dit ziet als positieve kritiek. Uw medewerkers hebben keurig werk verricht en alles schoon achtergelaten. Dank u wel.
Reactie van UwKachel.nl:
Hartelijk dank voor uw kritische noot. Wij zullen uw feedback gebruiken om te zorgen dat we onze processen scherper krijgen. In uw specifieke geval klopt het dat er op basis van de foto een onjuiste inschatting gemaakt is van de afmetingen van de bestaande haard. Wat betreft het afstemmen van de vervolgafspraak. Ik heb navraag gedaan bij de betrokkenen, dit hadden wij beter met u moeten afstemmen. Excuses hiervoor. Tenslotte, uw opmerking met betrekking tot de after sales. Als het goed is, is er contact opgenomen en hopelijk wordt hiermee dit punt opgelost.
- 10/10
5 mei 2015 - Deze heeft een Faber Opti-Virtual single aangeschaft.
De Faber Opti-Virtual single strak ingebouwd en "brandend".
Aanrader voor wie een natuurgetrouwe open haardje wil
- 9/10
5 mei 2015 - Deze heeft een Ruby Fires Inbouwunit XL met 8014LS aangeschaft.
De Ruby Fires lijnbrander met inbouwunit "brandend"
Erg goed, telefonische ondersteuning was perfect zelf zonder dat UwKachel.nl de installatie verzorgde. Uitermate tevreden!
- 9/10
4 mei 2015 - Deze heeft een Faber / Dimplex Synergy BLF 50 aangeschaft.
De Faber Synergy ingebouwd.
Snelle levering en goede service
- 9/10
4 mei 2015 - Deze heeft een Koppe Baro Aqua aangeschaft.
het is een bedrijf, dat goed verstand van zaken heeft, en de klant voorziet van voldoende informatie, zodat klant de juiste keuze kan maken
- 8/10
3 mei 2015 - Deze heeft een Scan DSA 4-5 vlakke ruit aangeschaft.
De Scan DSA 4-5 met vlakke ruit ingebouwd.
een klein dingetje de ronde plaat onder kant kachel zit erg goed vast bijna niet los de krijgen.
- 6/10
3 mei 2015 - Deze heeft een Ruby Fires Bio brander 4120 - Klein aangeschaft.
De Ruby Fires Bio brander klein strak ingebouwd.
Wat zou kunnen verbeteren is de informatie na aankoop. Bijvoorbeeld gebruik maken van track en trace. Verder overigens prima afhandeling.
- 9/10
29 april 2015 - Deze heeft een Dovre Sense 103 aangeschaft.
De Dovre Sense 103 met een ruim vuurzicht brandend.
Goed assortiment, voor ieder wat wils en een erg gunstige prijs. Bezorging en installatie ging volgens afspraak. Erg tevreden.
- 8/10
27 april 2015 - Deze heeft een DRU Trio aangeschaft.
Snelle service.
- 10/10
24 april 2015 - Deze heeft een Bellfires View Bell Derby 3 aangeschaft.
De Bellfires View Bell Derby 3 modern ingebouwd.
Zeer tevreden over uwkachel.nl, minder tevreden over julex, al is het wel goedgekomen.
- 9/10
23 april 2015 - Deze heeft een Faber / Dimplex Vega aangeschaft.
De Faber Vega is een echte sfeermaker bij ons thuis.
Wij hebben zeer goede ervaringen met niet alleen de kachel maar ook met de service die geboden werd. We hadden bij het schoonmaken een kras op het glas geconstateerd, dit hebben wij gemeld en er werd zonder problemen een nieuw ruitje opgestuurd. Dit was voor ons een warme douche waard.
- 10/10
23 april 2015 - Deze heeft een DRU Metro 100 XT/3 aangeschaft.
De DRU Metro 100 XT/3 prachtig ingebouwd met fraai stucwerk.
Communicatie is van het begin af aan prima geweest. Tip: de fabrikant DRU zou ik vragen om hun wijze van verpakking nog eens te bekijken. het lijkt perfect maar bij mij toch wel wat schades.
- 9/10
23 april 2015 - Deze heeft een Dovre 760 aangeschaft.
ik ben het handvat om de deuren mee open te maken kwijt geraakt tussen alle verhuis troep. Ik ga jullie bellen voor een nieuwe. Verder zou hethandvat mooier kunnen zijn het is jammer dat deze een houten uiteinde heeft, dat maakt het niet zo mooi op het geheel.
- 8/10
22 april 2015 - Deze heeft een Bellfires Unica-2 50 aangeschaft.
De Bellfires Unica-2 50 ingebouwd
Professioneel, correct. Afspraak is afspraak. Keurig afgewerkt door vriendelijke mensen.
- 10/10
21 april 2015 - Deze heeft een DRU Metro 100 XT/2 aangeschaft.
De DRU Metro 100 XT/2 prachtig ingebouwd.
Prima service. Afspraken worden goed nagekomen.
- 10/10
21 april 2015 - Deze heeft een Ruby Fires Lasize aangeschaft.
De Ruby Fires Lasize als room divider opgesteld.
erg vriendelijk en alle tijd voor uitleg
- 10/10
20 april 2015 -
we zijn zeer tevreden.
- 9/10
30 maart 2015 - Deze heeft een Bellfires Horizon Bell XS 3 aangeschaft.
De Bellfires Horizon Bell XS 3 ingebouwd in een nieuwbouw woning. De rest van de inrichting volgt binnenkort!
Alles is volledig naar wens gegaan.
- 8/10
29 maart 2015 - Deze heeft een Ruby Fires Cadiz aangeschaft.
De Ruby Fires Cadiz brandend.
Geen opmerkingen we vinden het een mooie kachel.
- 10/10
25 maart 2015 - Deze heeft een Contura 556 Style aangeschaft.
De kachels zijn perfect afgeleverd en gemonteerd inclusief rookafvoeren. Ze voldoen geheel aan onze verwachting en we zijn er erg blij mee.
- 9/10
23 maart 2015 - Deze heeft een Dovre Vintage 35 GA aangeschaft.
De Dovre Vintage 35 GA in olijfgroen emaille naast een vintage Sansui versterker
Goede service, ook toen de levertijd vertraagd was (tijdelijk andere kachel).
- 9/10
21 maart 2015 - Deze heeft een Jøtul F3 CB aangeschaft.
De Jøtul F3 CB brandend.
- 9/10
21 maart 2015 - Deze heeft een Jøtul F100 aangeschaft.
- 8/10
21 maart 2015 - Deze heeft een JAcobus 9 aangeschaft.
De JAcobus 9 brandend.
Veel info op jullie website, betrouwbaar. Levering en montage keurig netjes!
- 8/10
21 maart 2015 - Deze heeft een MCZ Tray aangeschaft.
De MCZ Tray in de woonkamer
Goed en behulpzaam personeel
- 9/10
20 maart 2015 - Deze heeft een Jøtul F 305 aangeschaft.
De Jøtul F 305 brandend
- 9/10
20 maart 2015 - Deze heeft een Barbas Unilux-6 65 aangeschaft.
Naast een scherpe prijs, een snelle levering van de kachel en zeer service gerichte installatie. De installateur was hulpvaardig en flexibel. Telefonisch ook goed bereikbaar en mensen met kennis van zaken die je helpen. Ik kan UwKachel van harte aanbevelen.
- 10/10
20 maart 2015 - Deze heeft een DRU Lincar 9012 antraciet aangeschaft.
De DRU Lincar 9012
Service en product zijn naar volle tevredenheid!
- 9/10
20 maart 2015 - Deze heeft een Contura 510 Style aangeschaft.
- 10/10
10 maart 2015 - Deze heeft een Ruby Fires Quito aangeschaft.
De Ruby Fires Quito "brandend".
Prima telefonisch contact met goede informatie.
- 9/10
10 maart 2015 - Deze heeft een Kalfire W85/40F aangeschaft.
Geen opmerking prima service en leuk contact.
- 8/10
10 maart 2015 - Deze heeft een Faber Nissum Opti-Myst aangeschaft.
De Faber Nissum ingebouwd in een dressoir
Snelle levering en goede prijs.
- 9/10
8 maart 2015 - Deze heeft een Ruby Fires Lasize aangeschaft.
Zo kan er zowel binnen als buiten genoten worden van de sfeer van de Ruby Fires Laszie
Goede service. Na melding van defect in het water reservoir, werd een nieuwe direct toegestuurd. Dit is erg belangrijk voor de klant
- 9/10
1 maart 2015 - Deze heeft een Bellfires Free Bell aangeschaft.
Bellfires Free Bell brandend in een moderne woonkamer.
Prima service, Personeel bleek heel deskundig. Werkte heel netjes. Ook: de prijsstelling was concurrerend. Alle afspraken werden punctueel nagekomen. Ook voor de uitleg bij de kachel werd rustig de tijd genomen.. Kortom: een aanrader.
- 10/10
19 februari 2015 - Deze heeft een Dovre 640 aangeschaft.
De Dovre 640 CB brandend voor een schouw
Heel netjes te woord gestaan en alle vragen duidelijk beantwoord. Overal gezocht, maar nergens goedkoper dan bij uwkachel.nl. Ook na de levering gebeld of alles netjes was afgeleverd. Een dikke pluim.
- 8/10
14 februari 2015 - Deze heeft een Ruby Fires Mystic Fires RF-20 aangeschaft.
De Ruby Fires RF-20 prachtig ingebouwd
We zijn op een prettige manier voorgelicht over de mogelijkheden van diverse kachels.
- 8/10
14 februari 2015 - Deze heeft een Dovre 640 aangeschaft.
De Dovre 640 CB brandend
Mooie kachel brand goed!! Marco prima vakman!
- 9/10
13 februari 2015 - Deze heeft een Ruby Fires Nova aangeschaft.
De Ruby Fires Nova brandend thuis geinstalleerd
Wij vinden het een prachtige haard, maar we houden van modern strak. Het vuur is net echt. Niemand durft zijn hand boven de vlammen te houden. Levering ook prima.
- 9/10
12 februari 2015 - Deze heeft een Faber Nissum Opti-Myst aangeschaft.
De Faber Nissum in beton-look
Onze ervaring is, dat de communicatie onderling wel beter kan. We werden gebeld met de mededeling dat het showmodel binnen was. lLater werden we door iemand anders gebeld met dezelfde mededeling. Dit gebeurde ook toen de bestelde haard binnen was.
- 10/10
10 februari 2015 - Deze heeft een Faber Nissum Opti-Myst aangeschaft.
De Faber Nissum "brandend" in de woonkamer.
Goed telefonisch contact. Vriendelijke en beleefde mensen. Ook de bezorger was erg vriendelijk. De manier waarop jullie "handel drijven" is zoals het hoort maar dat je in de praktijk nog (helaas) zelden tegen komt! Een dikke tien dus!!!!
- 8/10
10 februari 2015 - Deze heeft een Ruby Fires Vano aangeschaft.
De Ruby Fires Vano met de RF-50 als brander
prima service en goede afspraken.
- 8/10
8 februari 2015 - Deze heeft een Ruby Fires Mystic Fires RF-10 aangeschaft.
De Ruby Fires RF-10 thuis "brandend".
Goede deskundige en vriendelijke service.
- 7/10
3 februari 2015 - Deze heeft een Ruby Fires Silo aangeschaft.
Ik ben op zich heel tevreden over UwKachel, ik zou het erg waarderen als ik nog een trechter mocht ontvangen om het gebruiksgemak iets te verhogen.
Reactie van UwKachel.nl:
Door een vergissing aan onze kant is de trechter niet meegestuurd, Deze gaan we alsnog zo snel mogelijk opsturen.
- 10/10
3 februari 2015 - Deze heeft een DRU Art 6 aangeschaft.
dit is ons tweede kachel
- 8/10
1 februari 2015 - Deze heeft een Faber Hemmet Opti-myst aangeschaft.
Bedankt voor de goede service
- 9/10
29 januari 2015 - Deze heeft een Dovre Astroline 4GA aangeschaft.
De Dovre Astroline 4 GA gaskachel brandend.
Zie eerdere tekst
- 9/10
28 januari 2015 - Deze heeft een Kalfire GP85/55S aangeschaft.
De Kalfire ECO Prestige 85 met 3-zijdig vuurzicht ingebouwd.
Goede uitleg en voorlichting in de showroom gekregen. De aflevering kan beter. Maar onze klachten zijn naar volle tevredenheid opgelost.
- 8/10
27 januari 2015 - Deze heeft een Ruby Fires Mystic Fires RF-20 incl. steendecor aangeschaft.
De RF-20 met steedecor achterwand "brandend".
Zeer content met het ontwerp
- 10/10
26 januari 2015 - Deze heeft een Jøtul F500 CB aangeschaft.
goedkoopste
- 8/10
26 januari 2015 - Deze heeft een Contura 556 Style aangeschaft.
De Contura 556, een geweldige houtkachel
Zeer tevreden.
- 8/10
26 januari 2015 - Deze heeft een Kalfire G105/37C aangeschaft.
De Kalfire Fairo 105 ECO-line strak ingebouwd.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie showroom. Na enkele klachten van ons, zijn deze naar behoren opgelost. Dus al met al, en bedrijf waar je goed zaken mee kan doen.
- 9/10
26 januari 2015 - Deze heeft een Faber Kolding B11 Classique aangeschaft.
- 10/10
26 januari 2015 - Deze heeft een Jøtul F500 CB aangeschaft.
De Jøtul F500 CB SE met volglasdeur brandend.
Perfect!!!
- 10/10
26 januari 2015 - Deze heeft een Barbas Unilux 3 300 aangeschaft.
De kachel is super.
- 8/10
24 januari 2015 - Deze heeft een Ruby Fires Siena aangeschaft.
De Ruby Fires Siena brandend als gezellige tuinhaard.
Goed contact en prima levering
- 8/10
23 januari 2015 - Deze heeft een Dovre 525 CB aangeschaft.
De Dovre 525 brandend
De samenwerking om de kachel met materialen nog voor de kerst binnen te krijgen was goed. Onze dank daarvoor.
- 10/10
23 januari 2015 - Deze heeft een Dovre 525 CB aangeschaft.
De Dovre 525 CB brandend.
In de showroom had ik al gezien, dat de kachel met de beide luchtregelaars helemaal naar wens ingesteld kan worden. Het systeem werkt voortreffelijk. Ben er erg blij mee!
- 9/10
22 januari 2015 - Deze heeft een Jøtul F 163 CB aangeschaft.
De Jøtul F163 CB brandend
prima via internet en telefoon gegaan. levering ging even mis, maar is perfect opgelost.
- 8/10
22 januari 2015 - Deze heeft een Faber Cassette 400 Opti-myst aangeschaft.
De Faber Cassette 400 brandend geplaatst.
We hebben tot dusver alleen maar positieve opmerkingen. Ook over "UW KACHEL" . Een kleine storing werd telefonisch vakkundig zo opgelost. Wij vinden het belangrijk dat er een flinke dosis now how achter zit nadat je zo'n kachel hebt aangeschaft.
- 8/10
22 januari 2015 - Deze heeft een Scan 63 aangeschaft.
Aardige mensen, maar moeilijk te bereiken...
- 10/10
22 januari 2015 - Deze heeft een Dovre Astroline 4 CB - MF aangeschaft.
Het contact met Uwkachel was prettig en altijd direct antwoord op vragen via mail.
- 9/10
21 januari 2015 - Deze heeft een Bellfires Unica-2 50 aangeschaft.
Bevalt tot nu toe prima. Verwarmt niet de hele ruimte, maar voldoende. Kan nu nog niets zeggen over gasverbruik.Installatie/montage: zeer tevreden. Aardige kearls.
- 9/10
20 januari 2015 - Deze heeft een Contura 850 aangeschaft.
De Contura 850 brandend.
- 9/10
20 januari 2015 - Deze heeft een Ruby Fires Vano aangeschaft.
fijne aankoop, mooi
- 7/10
20 januari 2015 - Deze heeft een Barbas Unilux-6 52 aangeschaft.
De Barbas Unilux-3 52 strak ingebouwd
omdat ik de haard zeff heb geplaatst vond ik wel dat ik vragen hierover goed werden gegeven
- 10/10
20 januari 2015 - Deze heeft een Faber Basket / Dimplex Silverton aangeschaft.
De Faber Basket geplaatst in een bestaande schouw voor een sfeervol geheel.
voldoet helemaal aan onze wensen. alleen de afstandsbediening installeren lukt ons niet.
- 10/10
20 januari 2015 - Deze heeft een Ruby Fires Bio brander 5820 - Groot aangeschaft.
De Ruby Fires bio-brander is een sfeervolle aanvulling in de keuken.
Wij zijn dik tevreden!
- 10/10
20 januari 2015 - Deze heeft een Faber Nissum Opti-Myst aangeschaft.
De Faber Nissum in het wit brandend.
- 9/10
20 januari 2015 - Deze heeft een Jøtul F 602 CB met glasdeur aangeschaft.
De Jøtul F 602CB met glasdeur brandend.
- 9/10
20 januari 2015 - Deze heeft een Ruby Fires Cadiz aangeschaft.
goede service, vriendelijke medewerkers, snelle aflevering, kortom, geen aanmerkingen.
- 10/10
20 januari 2015 - Deze heeft een Horseflame Morston - HFB 777D aangeschaft.
gewoon een goed en degelijk bedrijf.met een eerlijk advies
- 7/10
20 januari 2015 - Deze heeft een Ruby Fires Mystic Fires RF-10 aangeschaft.
De Ruby Fires RF10 als sfeervol middelpunt van de woonkamer.
Contact en levering is vriendelijk en vlot gegaan .
- 8/10
20 januari 2015 - Deze heeft een JAcobus 9 aangeschaft.
De JAcobus 9 als stralend en gezellig middelpunt van de woonkamer!
Wij zijn er goed geholpen. Snelle professionele antwoorden op onze vragen. Duidelijke offerte. Duidelijke afspraken mbt de levering
- 8/10
19 januari 2015 - Deze heeft een MCZ Tray aangeschaft.
De MCZ Tray in het brons.
Jammer dat de kachel na het aansluiten het niet deed en de aardlekschakelaar uitschakelde. Maar na telefonisch contact werd er een monteur uit België geregeld en die kwam het ongemak na enkele dagen herstellen. De bougie bleek kapot te zijn. Na het vervangen van de bougie kon de kachel eindelijk aan. Nu brandt hij uitstekend.
- 9/10
18 januari 2015 -
Zeer tevreden
- 10/10
11 januari 2015 - Deze heeft een Bellfires Horizon Bell XS 3 aangeschaft.
De Bellfires Horizon Bell XS 3 ingebouwd in de keuken
Bedankt voor de goede service. Wij zijn erg tevreden over uw adviezen en uiteraard de kachel!
- 7/10
10 januari 2015 - Deze heeft een Wanders Olaf Eco aangeschaft.
Wanders Olaf Eco Hoog.
bij navraag wist de persoon in kwestie niet dat het hoge model een mogelijke achter aansluiting heeft en gaf dan ook aan dat niet zo was maar de bestelling gereed stond. dit voelde niet goed. later toen de kachel thuis was bleek dat de afvoer weldegelijk naar achter kon. jammer . advies vraagt het intern goed na voordat je wat meldt. maar verder erg tevreden hoor!
Reactie van UwKachel.nl:
Helaas is het inderdaad zo dat we een foutief antwoord op uw vraag gegeven hebben, het was lang onduidelijk of de hoge uitvoering van de Wanders Olaf Eco wel of niet de mogelijkheid had om met achterafvoer aan te sluiten. Dit model was niet bij ons op voorraad, we hebben navraag gedaan bij onze leverancier. Deze had ons verzekerd dat de kachel alleen met bovenafvoer te monteren was. Excuses dat het zo gelopen is, goed om te zien dat uw kachel nu prachtig brandt.
- 9/10
7 januari 2015 - Deze heeft een Jøtul F 163 CB aangeschaft.
De Jøtul F 163 prachtig brandend.
De installatie duurde mij te lang.Heb ik dus zelf maar gedaan.
Reactie van UwKachel.nl:
Inderdaad is het zo dat in het hoogseizoen het wat langer kan duren voordat er een installateur beschikbaar is voor de werkzaamheden. Dit komt door de grote drukte en is zeker een punt dat we moeten evalueren voor volgend jaar.Goed om te zien dat de kachel nu prachtig bij u thuis brandt.
- 8/10
2 januari 2015 - Deze heeft een Contura 850 aangeschaft.
fantastische kachel de Contura 850, wij genieten er volop van en hadden we eerder moeten doen. Prima service en advies en professioneel aangelegd.
- 10/10
20 december 2014 - Deze heeft een Contura 51 aangeschaft.
Bezorging had beter gekund, de kachel moest getild worden. Mijn man moest helpen, had daar een paar dagen last van!! Jullie wisten dat hij in een zitkuil moest en dan is 1 man gewoon te weinig.
- 9/10
19 december 2014 - Deze heeft een Wanders Olaf Eco Round aangeschaft.
Wanders Olaf Eco Round
Jammer dat een technische tekening van de toecvoerlucht kanalen ontbreekt. Het verhaal over primaire en secondaire lucht is kul omdat ik via telefonische voorlichting begrijp dat het gewoon een klep is die gefixeerd kan worden in 3 standen. (Dicht, halve lucht en maximale lucht)
- 9/10
17 december 2014 - Deze heeft een Global 60 Triple aangeschaft.
Een GLOBAL kachel geeft warmte!
Prettige werklui en een kleine klacht snel verholpen. Prettige Feestdagen en een Gezond en fijn kachel 2015. vr.groet Henk & Rie
- 9/10
17 december 2014 - Deze heeft een Bellfires Unica-2 70 aangeschaft.
De Bellfires Unica-2 70, praktisch in gebruik
Het was prettig zaken doen met UwKachel. Gemaakte afspraken werden perfect nagekomen. Deskundig personeel en vakmannen.
- 10/10
17 december 2014 - Deze heeft een Barbas Universal-6 70 aangeschaft.
De Barbas Universal-6 70 hier strak ingebouwd
We hebben de kachel op internet besteld netjes bezorgd. Toen we nog wat vragen hadden keurig geholpen.
- 9/10
15 december 2014 - Deze heeft een Ruby Fires Nova aangeschaft.
Goed geholpen. Was bereid om wat van de prijs af te doen, omdat het een showroommodel betrof.
- 9/10
14 december 2014 - Deze heeft een Morsø 1442 aangeschaft.
Een gezellige gietijzeren houtkachel, de Morsø 1442
Er word voldoende gedaan om vragen goed te beantwoorden. Soms moet je zelf wel een keer terug bellen om de stand van zaken na te gaan
- 8/10
14 december 2014 - Deze heeft een Kalfire GP85/55S aangeschaft.
De Kalfire  ECO prestige 85 netjes ingebouwd.
Goed advies in showroom and goede installatie
- 10/10
14 december 2014 - Deze heeft een Spartherm Varia Sh aangeschaft.
De Spartherm Varia Sh strak ingebouwd.
De bezorgdienst was niet aardig wilde ook niet met ons naar een mogelijkheid zoeken om de haart al binnen te plaatsen. Naar onze voordeur zitten 4 treden. Meneer wilde niet meedenken. Later met 4 personen naar de plaats getild. De heren van de plaatsing en het personeel van Uw Kachel niets dan lof! Bedankt voor alles.
- 10/10
13 december 2014 - Deze heeft een DRU Lugo 80/3 aangeschaft.
De DRU Lugo 80/3 strak ingebouwd met een plateau
Het plaatsen is door mij zelf gedaan. Het ontwerp is van mij zelf. Door u is de gasleiding aangelegd en de rookgasafvoer gemaakt. Alles was keurig op tijd geleverd en aangesloten ik ben zeer tevreden.
- 10/10
7 december 2014 - Deze heeft een Wanders Black Diamond Compact aangeschaft.
De Wanders Black Diamond Compact sfeervol brandend.
Zeer vriendelijk en zeer behulpzaam.
- 9/10
30 november 2014 - Deze heeft een Faber Niva / Danville Opti-myst aangeschaft.
Ik heb veel plezier en de haard Mijn gasten slaken kreten van verwondering Zeker als ik mijn handen "in het vuur" steek
- 9/10
30 november 2014 - Deze heeft een Ruby Fires Solea aangeschaft.
Sinds enige weken heb ik ook buiten op balkon een openhaardje,ik had voor Ruby Fires Solea gekozen omdat ik in de kamer het zelfde kacheltje heb hangen,en die bevalt goed.
- 8/10
20 november 2014 - Deze heeft een Scan 63 aangeschaft.
Prettig telefoongesprek, meedenken. Bezorging kort en zakelijk. Duidelijk tijd is geld, maar wel correct.
- 8/10
7 november 2014 - Deze heeft een Faber Cassette 600 Opti-myst aangeschaft.
De Faber Cassette 600 Opti-myst brandend ingebouwd
Ik woon op 26 hoog in Rotterdam maar wilde toch erg graag een open haard. Dan kom je al snel op een electrische haard. Na enig speurwerk op internet en wat gemail met Uw Kachel geeft Faber Cassette 600 Opti-myst de beste illusie van vuur. De installatie is zeer eenvoudig. We hebben de haard net geinstalleerd, we wonen er nog neit. Maar de eerste test zorgde ervoor dat alle verbouwers even stopten met werken en foto's en filmpjes ervan gingen maken. Iedereen was onder de indruk.
- 9/10
29 oktober 2014 - Deze heeft een Ruby Fires Elski aangeschaft.
- 10/10
24 oktober 2014 - Deze heeft een DRU Trio aangeschaft.
De DRU Trio Limited Edition brandend.
Duidelijke offerte, vriendelijk contacten zowel telefonisch als wel de uitleg in de showroom, vaste monteurs die perfect werk leveren , dit alles voor een prettige prijs.
- 8/10
23 oktober 2014 - Deze heeft een Dovre 325 CB aangeschaft.
De Dovre 325 CB brandend als voorzethaard
deze kachel mooi van aangezicht lekker warm. en geeft gezelligheid
- 9/10
17 oktober 2014 - Deze heeft een MCZ Face aangeschaft.
De MCZ Face brandend thuis.
3 T!!!! Top service, Top personeel en Top producten!!
- 9/10
13 oktober 2014 - Deze heeft een Jøtul F118 CB aangeschaft.
Prima telef.contact en snelle bezorging. Zelfs een dag eerder dan afgesproken! Klasse!
- 8/10
7 oktober 2014 - Deze heeft een Modernline Motet de LUXE aangeschaft.
De Modernline Motet de LUXE geplaatst in een schouw
Goed advies en goede service.
- 9/10
6 oktober 2014 - Deze heeft een Jøtul F 263 aangeschaft.
De jotul F263 kachel werd netjes verpakt en keurig op tijd geleverd.
- 8/10
4 oktober 2014 - Deze heeft een Barbas Unilux-6 65 aangeschaft.
De Barbas Unilux-3 65 strak ingebouwd.
Goed geholpen en goed advies in de showroom Kachel is netjes geplaatst
- 9/10
25 september 2014 - Deze heeft een Jøtul F 163 CB aangeschaft.
De Jøtul F163
We zijn erg tevreden over de kachel hij brandt lekker en geeft een behaaglijke warmte. Over de informatie t.a.v. de aanschaf en plaatsing zijn wij erg tevreden
- 10/10
23 september 2014 - Deze heeft een Faber Cassette M / Glen Dimplex Juneau Opti-Myst aangeschaft.
prima service, vriendelijke mensen, correcte afhandeling, kortom een echte aanrader om met deze mensen in zee te gaan!
- 9/10
16 september 2014 - Deze heeft een Ruby Fires Elski aangeschaft.
- 10/10
13 september 2014 - Deze heeft een Altech Vision Gourmet / Gastronom aangeschaft.
De Altech Vision Gourmet Plus
Alleen maar positief
- 10/10
10 september 2014 - Deze heeft een Hammer 505 aangeschaft.
Ik ben prima geholpen. Prima prijs kwaliteit verhouding.
- 8/10
6 september 2014 -
Een heel erg mooie kachel met geweldige uitstraling. De extra optie van 3 kanten ruiten vind ik ook een echte aanrader! Een stoere kachel!
- 7/10
6 september 2014 - Deze heeft een Altech Aqua Plus aangeschaft.
geen opmerkingen, verkoop verliep heel prettig.
- 10/10
25 augustus 2014 - Deze heeft een Morsø 8140 convectie aangeschaft.
- 10/10
25 augustus 2014 - Deze heeft een Faber Cassette M / Glen Dimplex Juneau Opti-Myst aangeschaft.
Geen enkele op of aanmerking. Wij zijn zeer tevreden over de telefonische contacten en over het installeren van onze Faber casette door Uw Kachel. De volgende bestelling voor de Faber casette in onze keuken komt er zeker aan!
- 8/10
20 augustus 2014 - Deze heeft een Bellfires Unica 200 Links / Rechts aangeschaft.
Volgende keer iets meer advies t.a.v. mogelijkheden en technische tekeningen. Kachel kan niet in hoogte worden ingesteld. Dit zou eenvoudig kunnen worden gerealiseerd in het bodem deksel.
- 8/10
12 augustus 2014 - Deze heeft een Barbas Unilux 3 300 aangeschaft.
- 10/10
11 augustus 2014 - Deze heeft een Jøtul F 602 CB met glasdeur aangeschaft.
Ik ben zeer tevreden over de kachel F 602 CB, evenals over mijn Jotul F 3. Het is een zeer gebruiksvriendelijke kachel die eenvoudig te regelen is. Het ruitje blijft lange tijd gewoon schoon en daardoor het vuur zichtbaar. De kookplaat wordt zeer snel erg heet. In uw zaak werken mensen die erg veel merkbare praktijkervaring hebben en goed kunnen voorlichten. Er wordt niet moeilijk gedaan en alles wordt praktisch opgelost.
- 10/10
10 augustus 2014 - Deze heeft een MCZ Cute aangeschaft.
Vele positieve reacties gehad over het design.
- 10/10
10 augustus 2014 - Deze heeft een Ruby Fires Kreta Mini aangeschaft.
gaat boven onze verwachting. dampt gezellig. geen geur. je blijft kijken. en de kachel pfoe die is gelijk warm. gelukkig kon die uit. want buiten was het 28 graden en toch gezellig gloeien. wij zijn ook zeer tevreden over de ruime keuze, want het is een andere inzet geworden als dat we eerst als keus hadden. goede service en snelle bezorging. stekker erin en genieten. wij hebben mensen gehad die met verbazing keken en het zo ook wel willen.
- 9/10
5 augustus 2014 - Deze heeft een Ruby Fires MF1635H aangeschaft.
Duurde wel even voor ik reactie kreeg op mijn betaling. Heb zelf even gebeld en kreeg direct bevestiging op mijn bestelling en er werd een afspraak gemaakt voor de levering. Kortom de afhandeling was duidelijk en netjes.
- 9/10
5 augustus 2014 - Deze heeft een Element4 Sirius aangeschaft.
In showroom prima geholpen, alle afspraken rond levering/installatie nagekomen. Enige "opstartprobleempjes" van de haard bij installatie gelijk opgelost. Zo hoort service te zijn / hier is nog bewustzijn voor wat de klant verwacht (maar tegenwoordig nog maar weinig krijgt !)
- 10/10
30 juli 2014 - Deze heeft een Ruby Fires Tinanti aangeschaft.
Complimenten over de emailcontacten en het regelen.
- 8/10
17 juli 2014 - Deze heeft een Bellfires Corner Bell Small 3 aangeschaft.
Zeer tevreden tot nu toe.
- 10/10
5 juli 2014 - Deze heeft een Kalfire G105/37C aangeschaft.
Prima bedrijf en klant gericht, bij dit bedrijf is de klant koning. Wij bedanken uw kachel voor haar service en onze mooie haard.
- 8/10
3 juli 2014 - Deze heeft een DRU Circo aangeschaft.
- 8/10
27 juni 2014 - Deze heeft een Wanders Square 60 aangeschaft.
- 8/10
23 juni 2014 - Deze heeft een DRU Lugo 70/2 aangeschaft.
- 8/10
19 juni 2014 - Deze heeft een Dik Geurts Fox aangeschaft.
Goede snelle service. Vriendelijk en vakkundigbte telefonisch woord gestaan.
- 9/10
17 juni 2014 - Deze heeft een Ruby Fires Melini aangeschaft.
- 7/10
14 juni 2014 -
Daar we wegens de grote verbouwing vandaag pas de ruby fire quito uitgepakt hebben, zien we tot onze verbazing dat er bij de muurbeugel geen bouten en pluggen zijn meegeleverd. Dit is toch wel een tekortkoming als je voor zoveel geld iets koopt.
Reactie van UwKachel.nl:
Hartelijk dank voor uw kritische noot. Graag laat ik u weten waarom er geen schroeven en pluggen meegeleverd worden. Bij de ene klant wordt de Ruby Fires haard geplaatst tegen een betonnen muur, een andere klant heeft een dunne gipswand. Aangezien er een grote diversiteit aan wanden bestaat is het onmogelijk voor de fabrikant om altijd de juiste schroeven en pluggen mee te leveren.
- 9/10
11 juni 2014 - Deze heeft een DRU 78 CB aangeschaft.
heel goed begeleid en bezorgt
- 10/10
1 juni 2014 - Deze heeft een DRU Scenic 70 aangeschaft.
Wij zijn erg tevreden over de service van uwkachel. Medewerkers stonden ons altijd netjes te woord als we vragen hadden, en ook toen we de kachel aan de onderkant dicht wilden maken was dit geen enkel probleem. Marco en collega hebben de kachel geïnstalleerd, goed meegedacht en advies gegeven. Bedankt voor de goede service. Wij hopen de komende jaren te kunnen gaan genieten van de kachel.
- 8/10
26 mei 2014 - Deze heeft een Bellfires Corner Bell Small 3 aangeschaft.
Goede prijs - kwaliteit verhouding
- 8/10
22 mei 2014 - Deze heeft een Barbas Cuatro-3 75 aangeschaft.
- 6/10
18 mei 2014 - Deze heeft een Global 60 XT BF aangeschaft.
Duurde allemaal erg lang!
- 9/10
16 mei 2014 - Deze heeft een Ruby Fires Solea aangeschaft.
- 9/10
16 mei 2014 - Deze heeft een Ruby Fires Lucca met MF1620C aangeschaft.
Grote sortering en scherp geprijst
- 7/10
7 mei 2014 - Deze heeft een Ruby Fires Silo aangeschaft.
Goede service, telefonisch en per email goed bereikbaar, persoonlijk contact. Tevreden klant.
- 8/10
13 april 2014 - Deze heeft een ILD 8 aangeschaft.
- 9/10
5 april 2014 - Deze heeft een Ruby Fires Mystic Fires RF-20 aangeschaft.
- 10/10
2 april 2014 - Deze heeft een Bellfires View Bell Large 3 aangeschaft.
Door kennis van zaken en service
- 10/10
28 maart 2014 - Deze heeft een Bellfires Unica-2 70 aangeschaft.
Wij vonden het prettig om met uw bedrijf zaken te doen en de kachel is super !
- 8/10
25 maart 2014 - Deze heeft een DRU Diablo aangeschaft.
Uitstekende dienstverlening en een snelle oplossing bij kleine onvolkomenheden
- 8/10
23 maart 2014 - Deze heeft een Bellfires View Bell Small 3 aangeschaft.
Goede service!
- 6/10
23 maart 2014 - Deze heeft een Wanders Square 60 wall front aangeschaft.
De eerste keer bij installatie hadden jullie een gaskachel meegebracht i.p.v. een houtkachel. Bij de 2e afspraak was er een misverstand over de datum. Het afdekplaatje wat na geleverd zou worden was 2 keer zoekgeraakt.
Reactie van UwKachel.nl:
Helaas kan ik slechts bevestigen dat we met de verkeerde kachel voor de deur gestaan hebben. Dit is een fout aan onze kant. In het bestelproces met onze leverancier is er verwarring ontstaan over welke uitvoering geleverd moest worden, of het om de houtkachel of gaskachel ging. Het verwarrende aan deze kachel is dat de gas en houtuitvoering dezelfde naam hebben.Voor ons is deze fout een reden om nogmaals kritisch te kijken naar onze bestelprocedure. Graag wil ik u, ondanks de moeizame levering, nog vele jaren stookplezier toe wensen met uw nieuwe houtkachel.
- 8/10
13 maart 2014 - Deze heeft een Jøtul F400 CB aangeschaft.
keurig geholpen
- 8/10
12 maart 2014 - Deze heeft een Wanders Vero aangeschaft.
Nette service, aardige jongens, vakmensen die de kachel geplaatst hebben, netjes en snel werken! Top😃
- 10/10
10 maart 2014 - Deze heeft een Ruby Fires Mystic Fires RF-10 aangeschaft.
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken omtrent bestelling en levering.
- 9/10
9 maart 2014 - Deze heeft een Jøtul F 602 CB met glasdeur aangeschaft.
Offerte was helder, tijdens tel.contact vond ik jullie erg klantgericht en flexibel. Kwa bezorging ging het allemaal een beetje klungelig, maar Eind Goed Al Goed.
Reactie van UwKachel.nl:
Bedankt voor uw reactie. Vervelend om te horen dat de bezorging wat "klungelig" verliep. We maken hier werk van.
- 9/10
4 maart 2014 - Deze heeft een Barbas Universal-5 60 aangeschaft.
Erg vriendelijk en goede service
- 4/10
1 maart 2014 - Deze heeft een Jøtul I 520 aangeschaft.
eerst een rekening die ongeveer 400 € te hoog was. Na telefonisch contact, hetgeen nogal moeizaam ging de juiste rekening, geen excuses. Kachel geleverd door transporteur en gewoon buiten in de regen gezet. Opmerking van de chauffeur dat we onze fantasie maar moesten gebruiken om hem binnen te krijgen. Na het uitpakken levering niet compleet, weer bellen, weer niet terug gebeld worden. Dat is dus gewoon hinderlijk. Na twee weken missende onderdelen gekregen. Weer geen excuses, jammer. Wil je je klanten houden en ook nieuwe werven, dat moet dit echt beter. De uiteindelijke prijs was wel o.k. Online kopen gaat bij veel webwinkels een stuk soepeler.
Reactie van UwKachel.nl:
Allereerst onze excuses, we treken het ons zeer aan dat u niet tevreden bent. We hebben overlegd met de transporteur, en we hopen zeer dat zulk onvriendelijk gedrag niet weer voorkomt. Helaas duurde het opsturen van de onderdelen erg lang, die moesten van de fabrikant uit Noorwegen komen. Bedankt voor uw kritische noten, ze zullen worden gebruikt om onze dienstverlening te verbeteren.
- 9/10
17 februari 2014 - Deze heeft een JAcobus 9 aangeschaft.
Snelle afhandeling, correct gereageerd van u zijde na aanvraag. Ook bij andere offertes opgevraagd, maar daar moet ik nu nog steeds iets van horen. ( waarschijnlijk nooit!) vriendelijke groet René
- 8/10
17 februari 2014 - Deze heeft een Dovre Vintage 50 aangeschaft.
- 9/10
14 februari 2014 - Deze heeft een Dovre 525 CB aangeschaft.
Uw Kachel neemt ruim de tijd voor je als klant, bekijkt samen met de klant verschillende opties. Verkopers hebben kennis van zaken en ze hebben een ruime keus. Verder is de prijs zeer aantrekkelijk. Het is op mij overgekomen als zeer professioneel. Ik kan een ieder aanbevelen om eens te gaan kijken in Vriezenveen .
- 10/10
22 januari 2014 - Deze heeft een Kalfire Fairo 90 3-zijdig doorkijk aangeschaft.
We zijn uitermate tevreden over jullie; de afhandeling, de behandeling; de service, alles was erg goed, we zijn erg tevreden. Direkt na bezoek aan jullie showroom wisten we al dat we bij jullie zouden gaan kopen. Erg bedankt; fam. L.Kunst-Twenterand
- 9/10
7 januari 2014 - Deze heeft een Contura i5 aangeschaft.
We zijn zeer tevreden
- 10/10
5 januari 2014 - Deze heeft een ILD 8 aangeschaft.
- 8/10
3 januari 2014 - Deze heeft een Jøtul F 361 aangeschaft.
We hebben een goede keuze gemaakt. Mooi model, neemt niet te veel ruimte in beslag en geeft een behaaglijke warmte.
- 10/10
23 december 2013 - Deze heeft een Contura 850 aangeschaft.
Wij zijn tot nu toe zeer tevreden over de service van uwkachel leuke, deskundige mensen.
- 7/10
13 december 2013 - Deze heeft een MCZ Musa Air aangeschaft.
hadden wel verwacht dat de winkelier zou bellen of we tevreden waren en er of alles goed functioneerde.
- 7/10
28 november 2013 - Deze heeft een Stûv 21/65 HSF aangeschaft.
Prima kachel, prima service, alleen de factuur was niet conform de offerte. Bedrag van offerte dus overgemaakt! Telefonisch niet bereikbaar!
Reactie van UwKachel.nl:
Hartelijk dank voor de kritische noot. Spijtig om te horen dat de communicatie niet vlekkeloos verlopen is. We gaan er werk van maken om dit in de toekomst niet nog een keer te laten gebeuren. Afgelopen tijd hebben we grote problemen gehad met onze telefooncentrale, wellicht heeft dit meegespeeld. Verder nemen we nog even direct contact met u op.
- 10/10
31 oktober 2013 - Deze heeft een Jøtul F400 CB aangeschaft.
- 9/10
2 oktober 2013 - Deze heeft een Altech Ecosy aangeschaft.
Top service! Heel erg tevreden over de plaatsing.
- 8/10
2 oktober 2013 - Deze heeft een DRU Saxo 80 aangeschaft.
Ze hadden het heel erg druk en daarom wat te laat teruggebeld , maar al met al een prettige zaak om zaken mee te doen.
- 9/10
30 september 2013 - Deze heeft een Jøtul F 263 aangeschaft.
Zeer goede voorlichting in de showroom met zelfs een gepassioneerde demo van het stoken van een mooie houtkachel laat op de avond. Door deze sessie en de prijsstelling zijn we overtuigd geraakt om onze order bij UwKachel te plaatsen. De plaatsing van de kachel en het aanpassen van het rookkanaal is ook prima gegaan. De communicatie over de planning zou iets kunnen verbeteren.
- 9/10
27 september 2013 - Deze heeft een Bellfires View Bell Small aangeschaft.
iedereen is vol lof en enthousiast en we hopen dat er veel mensen komen kijken bij uwkachel
- 8/10
19 juli 2013 - Deze heeft een Altech Torus aangeschaft.
- 8/10
19 juli 2013 - Deze heeft een Ruby Fires Mystic Fires RF-20 aangeschaft.
- 9/10
24 juni 2013 - Deze heeft een Contura 556 Style aangeschaft.
- 8/10
9 maart 2013 - Deze heeft een Jøtul F 163 CB aangeschaft.
- 10/10
8 maart 2013 - Deze heeft een DRU Trio aangeschaft.
Complimenten voor de levering van de DRu Trio Limited Edition ! Brand perfect, aanwinst voor onze nieuwe woning groet Fam. J.M. Noeverman, Enter
- 8/10
4 maart 2013 - Deze heeft een Dovre 350 CB/SC aangeschaft.
een hele fijne kachel en zweervol maar alleen jammer dat het slotje gammel is.
- 8/10
4 februari 2013 - Deze heeft een Bellfires Unica 300 aangeschaft.
Showroom soms te snel moeten beslissen. klanten even bellen van te voren Bezorging en installatie zeer goed verlopen .
- 8/10
17 januari 2013 - Deze heeft een DRU Scenic 80 aangeschaft.
Mooie showroom met deskundige voorlichting
- 8/10
14 januari 2013 - Deze heeft een Dovre Vintage 35 aangeschaft.
Goede eerlijke uitleg
- 8/10
14 januari 2013 - Deze heeft een Barbas Unilux 3 200 L/R aangeschaft.
zeer klant vriendelijk -netjes geholpen zeer goed adsies en netjes geplaatst
- 8/10
24 december 2012 - Deze heeft een DRU Metro 100 XT aangeschaft.
Hebben3haarden gekocht en zijn allemaal prima
- 9/10
20 december 2012 - Deze heeft een Barbas Unilux-6 65 aangeschaft.
Bij de installatie bleek dat een inlegstuk van speksteen bij het vervoer gebroken was. De kachel werkte er niet minder om maar er is een nieuw onderdeel besteld. Dit onderdeel werd opgestuurd zoals beloofd. Pas toen alles afgehandeld was ontvingen we de rekening. We zijn dus super tevreden over de service van uw bedrijf! Ook het telefonisch contact verliep erg prettig.
- 8/10
18 december 2012 - Deze heeft een Faber Odense aangeschaft.
Hallo, aangezien wij niet in de buurt wonen en uw bedrijf niet kennen was het toch een gok hoe het uit zou pakken, wij zijn echter helemaal tevreden, uitzoeken via de website ging goed, geen aanmerkingen op gemaakte afspraken omtrent prijs, garantie en levering. Bezorging en plaatsing ging ook prima en we hebben het gebroken houtdeel vervangen en waar nodig de kachel bij gespoten met de bij geleverde spuitbus.
- 10/10
18 december 2012 - Deze heeft een ILD 3 aangeschaft.
- 9/10
12 november 2012 - Deze heeft een Kalfire W60/51F aangeschaft.
- 5/10
10 november 2012 - Deze heeft een DRU Circo aangeschaft.
Omdat onze kachel bij installatie (tijdens de instructie) al een probleem gaf (viel uit bij harder / zachter regelen), is de electronica vervangen. Dit heeft het probleem niet verholpen, maar er zit nu nog wel de 2ehands (?) electronicabox in. Hier hebben wij nog wel vraagtekens bij, want hoe oud is die box nu? Na contact met Uwkachel.nl is er iemand van Dru geweest en het bleek dat de smoorkleppen niet juist waren afgesteld, waardoor er heel slechte verbranding was. Met gevolg veel roet en onvolledige verbranding. Daarnaast is het kool materiaal beter verspreid. Door al deze feiten bij elkaar werd het tweede thermokoppel wel goed heet en treed het probleem van afslaan niet meer op. Het is goed dat iemand van Dru geweest is, anders hadden wij jaren met een foutief afgestelde kachel gezeten, die veel teveel lawaai en roet produceerde en continu afslaat. Dit is geen goede service. Wel wil ik graag aangeven dat wij wel tevreden zijn over de netheid en snelheid waarmee gewerkt werd. Dit is echt prima werk.
Reactie van UwKachel.nl:
Vervelend om te horen van de problemen die u heeft ondervonden. Ik wil u laten weten dat er natuurlijk alleen originele en nieuwe onderdelen gebruikt worden voor vervanging. Onze servicemonteur heeft altijd een ruime voorraad vervaningsonderdelen mee. Daarnaast wil ik benadrukken dat we met het team van UwKachel altijd ons best doen om de beste service te leveren. Omdat we dit probleem niet direct zelf op konden lossen hebben we een expert van DRU opgeroepen. Het is goed om te horen dat dat haard nu naar tevredenheid brandt. We hopen dat u er nog vele jaren van kunt genieten.
- 9/10
10 november 2012 - Deze heeft een Dovre Astroline 2 L aangeschaft.
Keurig geholpen, zelf met ons mee geweest naar huis om te kijken of alles paste. En s'avonds nog geplaats door aardige mensen.
- 8/10
9 november 2012 - Deze heeft een DRU Trio aangeschaft.
- 10/10
2 november 2012 - Deze heeft een DRU Trio aangeschaft.
- 10/10
2 november 2012 - Deze heeft een Jøtul F 163 CB aangeschaft.
- 10/10
1 november 2012 -
Gewoon een heerlijke, WARME zaak om advies in te winnen en dan te kopen
- 9/10
1 november 2012 - Deze heeft een DRU Art 3 aangeschaft.
Prima service, afspraak is afspraak, deskundige montage!
- 10/10
29 oktober 2012 - Deze heeft een Faber Jelling aangeschaft.
zoals we reeds in de email kenbaar gemaakt zijn wij heel tevreden van het prille begin tot het dagelijks genieten
- 8/10
24 juli 2012 - Deze heeft een Contura 850 aangeschaft.
Wij zijn erg tevreden over de kachel. De manier van verkopen en de manier waarop alles is uitgevoerd. Bedankt. Familie Smit
- 9/10
3 juli 2012 - Deze heeft een Dik Geurts Oval aangeschaft.
Een klein minpuntje met betrekking tot jullie vervoerder. Ik woon in een klein dorp, en kreeg de melding dat de vrachtwagen met mijn bestelling niet de straat in kon omdat hij te groot was. Vervolgens werd er geprobeerd om dit mijn probleem te maken, en zou ik de tuinhaard ergens op een plek die wel bereikbaar was zelf moeten ophalen. Hiervoor betaal ik natuurlijk niet bezorgkosten.... Ik neem aan dat je als vervoerder van te voren controleert waar je naar toe moet. Ik heb de kachel mee terug laten nemen en gevraagd om levering de dag erna, met een kleinere vrachtwagen. Dit is daarna verder keurig uitgevoerd. Met vriendelijke groet, Connie Bunt
- 7/10
3 juli 2012 - Deze heeft een DRU Passeo aangeschaft.
geen opmerkingen, alles is keurig verlopen.
- 8/10
3 juli 2012 - Deze heeft een Bellfires Topsham Large 3 aangeschaft.
Juiste en goede informatie, keurige en nette afwerking.
- 7/10
2 juli 2012 - Deze heeft een Barbas Unilux-6 65 aangeschaft.
Voor jullie is een kachel vanzelfsprekend. Voor mij niet. Ik heb meer behoefte aan uitleg> wanneer mag hij voor het eerst aan? Hoeveel hout moet er in? welk soort hout gebruik je? Hoe steek je hem aan? Het is compleet nieuw voor me. Daar zou meer rekening mee gehouden mogen worden.
- 8/10
2 juli 2012 - Deze heeft een Dik Geurts Oval aangeschaft.
- 7/10
2 juli 2012 - Deze heeft een Kalfire W45/48F aangeschaft.
Geen opmerkingen, alles prima in orde!
- 7/10
2 juli 2012 - Deze heeft een Ruby Fires Palloni aangeschaft.
Volgens de site zou ik dezelfde dag of de eerstvolgende werkdag gebeld worden na de bestelling. Dit gebeurde niet.
- 5/10
2 juli 2012 - Deze heeft een DRU Metro 100 XTL aangeschaft.
Als er dingen tijdens installatie niet goed gaan word ik graag op de hoogte gehouden van de verdere afhandeling. Ook bij nalevering word ik graag op de hoogte gehouden van welke stappen worden ondernomen.
- 8/10
2 juli 2012 - Deze heeft een Hergom Stowe - aanbieding aangeschaft.
- 10/10
28 mei 2012 - Deze heeft een Kalfire W100/61F aangeschaft.
- 8/10
11 mei 2012 - Deze heeft een Altech Vision aangeschaft.
prettige en praktische communicatie bij overleg en installatie.
- 10/10
11 mei 2012 - Deze heeft een Barbas Savannah - Aanbieding aangeschaft.
Mooi ingerichte showroom veel keuze. Wordt goed geholpen en vragen goed beantwoord. Installatie was uitstekend met zorg uitgevoerd.
- 9/10
8 mei 2012 - Deze heeft een Faber Cassette L / Glen Dimplex Juneau XL Opti-Myst aangeschaft.
- 8/10
12 april 2012 - Deze heeft een Altech Ecosy Depot aangeschaft.
eigenlijk vinden we alles goed, correct en steeds goed gehoplen.in de winkel en per telefoon. erg netjes vond ik ook de heren die de kachel plaatsten, netjes een hand geven en zich voorstellen, na gedane arbeid uitleg geven , weer een hand geven, waar vindt je dat nog , visitekaartje van het bedrijf.
- 8/10
11 april 2012 - Deze heeft een Contura 850 aangeschaft.
Prima contact + installatie
- 8/10
10 april 2012 - Deze heeft een Jotul F100 Clean Burn aangeschaft.
We hebben de kachel nog niet zo lang dus het is wel even wennen want de kachel die we hiervoor hadden kon je de as uit een lade halen en nu moet je het uit de kachel halen maar verder bevalt de kachel prima. Dus het is even wennen. De heren die hem gebracht hebben, hebben alles naar wens gedaan dus.
- 8/10
2 april 2012 - Deze heeft een Contura 556 Style aangeschaft.
Na een gunstige indruk van uw website volgde een prettig telefonisch contact, dat leidde tot een bezoek aan de showroom. We kregen een goede uitleg en een scherpe offerte. Het geheel wekte bij ons voldoende vertrouwen om meteen de opdracht te tekenen, waarna ook meteen een datum voor plaatsing werd afgesproken. De plaatsing door aardige en nette vaklieden verliep vlot en de service van afhandeling van restwerkzaamheden was super goed. We hebben de kachel al een paar keer gestookt en zijn tot nu toe zeer tevreden.
- 6/10
1 april 2012 - Deze heeft een Barbas Eco 650 aangeschaft.
- 10/10
31 maart 2012 - Deze heeft een Contura 850 aangeschaft.
- 8/10
20 maart 2012 - Deze heeft een Kalfire W70/33F aangeschaft.
Fijn geholpen,prima uitleg en duidelijk en niet opdringerig.
- 9/10
18 maart 2012 - Deze heeft een Dovre 525 CB aangeschaft.
Zowel de showroom als installatie perfect geregeld. Onderlinge afspraken goed nagekomen. Nota wordt eind deze maand betaald. Nog een opmerking: waarom beslaat het onderste deel van het deurtje met roet. Kan ik hier iets tegen doen of stook ik verkeerd. Graag bericht retour. Succes met Uw zaak en graag tot wederhoren.
- 10/10
17 maart 2012 - Deze heeft een Bellfires Free Bell aangeschaft.
Wij vonden uw bedrijf via uw website. Ontvingen via de email en binnen 24 uur uw aantrekkelijke prijsopgave. Kort daarop brachten wij een bezoek aan uw mooie en ruime showroom met op het gebied van haarden volop keuze. Uiteindelijk bestelden wij na een thuisbezoek en verder plezierige contacten met u de Bellfires Free Bell. Deze werd op de afgesproken datum en naar tevredenheid geïnstalleerd. Ook het contact met de monteur verliep die dag prettig. Er werd bovendien netjes gewerkt. Kortom wij zijn tot heden zeer tevreden en vinden uw bedrijf zeker een aanrader.
- 8/10
15 maart 2012 - Deze heeft een DRU Scenic 80 aangeschaft.
Afspraken met stucadoor of andere sub contractors kunnen beter geregeld worden. Het gaat niet alleen om de kachel.
- 8/10
14 maart 2012 - Deze heeft een Kalfire G90/44S aangeschaft.
Ruim assortiment in showroom, prettige omgeving, men neemt alle tijd voor alle vragen en denken mee met de oplossing. Montagemensen: prettig mee samen te werken en doen alles in goed overleg, alleen jammer dat ze niet op de hoogte waren van de laatste wijzigen aan de kachel door Kal-fire; hoewel je verwacht dat een dealer altijd op de hoogte zou zijn. (gevolg gebroken glas, wordt wel vervangen)
- 9/10
13 maart 2012 - Deze heeft een DRU Trio aangeschaft.
Prima service en prijs
- 8/10
11 maart 2012 - Deze heeft een Bellfires Horizon Bell XS 3 aangeschaft.
prima advies gekregen in de showroom, goede offerte en daarna perfect geplaatst en afgewerkt. Keurige, nette en vriendelijke medewerkers! Alles ging volgens afspraak en inmiddels genieten we van een heerlijk vuurtje.
- 8/10
23 februari 2012 - Deze heeft een DRU Trio aangeschaft.
Heldere keuze op de site. Installatie is keurig uitgevoerd.
- 8/10
12 februari 2012 - Deze heeft een Bellfires Derby aangeschaft.
- 9/10
2 februari 2012 - Deze heeft een Kalfire W85/40F aangeschaft.
convectie set in verhouding met kachel te duur
- 7/10
29 januari 2012 - Deze heeft een Dru Diablo aangeschaft.
- 8/10
26 januari 2012 - Deze heeft een Bellfires View Bell Small aangeschaft.
Op het moment dat we bij u in showroom kwamen, was u bereid om ons te helpen en te woord te staan. Tevens was u concreet. Noot: wat ik wel gemist heb is de bak koffie. We kwamen rond koffietijd en we kregen niets aangeboden. Dat vond ik een punt van aandacht. Verder heb ik geen op en of aanmerkingen.