Pelletkachels
Met een pelletkachel ben jij helemaal klaar voor de toekomst. Goedkoper en duurzamer, maar net zo gezellig als een houtkachel. We hebben tientallen modellen, dus kijk eens rond. Kom je er niet uit? Bel ons gerust: 0546 - 561204.

Pelletkachels

Met een pelletkachel ben jij helemaal klaar voor d... Lees meer

Jouw sfeermaker hoeft helemaal niet op houtblokken te branden. Het kan ook met houtkorrels. Onze pelletkachels geven dezelfde gezelligheid, maar dan met pellets. Dat is zuiniger en ook nog schoner. Op die manier stoken is milieuvriendelijk én goedkoop. Dus je bent helemaal klaar voor de toekomst.

Automatisch verwarmen

Bovendien is de kachel makkelijk in gebruik. Je hoeft de pelletkachel alleen maar aan te zetten, en daarna regelt hij de verwarming helemaal zelf. Eigenlijk net als bij een gewone centrale verwarming. De kachel meet hoeveel warmte er nodig is en stookt dan zelf bij of juist niet. Makkelijk toch?

Voor een pelletkachel heb je wel een rookkanaal nodig. Als je die nog niet hebt, dan leggen wij die voor je aan. Over de installatie hoef je je ook geen zorgen te maken, doen we ook.

Advies nodig?

Eerst even kijken hoe dat eruit ziet en klinkt, stoken met houtpellets? Kom dan naar onze showroom. Je krijgt dan meteen advies over welke kachel het meest geschikt is voor jouw levensstijl. En vertel je ons jouw thuissituatie, dan maken we direct inzichtelijk waar je allemaal rekening mee moet houden.