Kachels Oldenzaal

Als je op zoek bent naar een kachel in Oldenzaal dan ben je bij Uwkachel.nl aan het juiste adres. Wij hebben het grootste assortiment in kachels en haarden. In onze showroom in Vriezenveen hebben wij ruim 170 modellen, ben je in de buurt kom dan eens langs en ontdek hoe sfeervol een mooie kachel of haard kan zijn!

Houtkachels Oldenzaal

Een goede houtkachel zorgt voor sfeer en gezelligheid in huis. Alle kachels die wij leveren hebben een hoog rendement en voldoen aan de modernste milieu eisen. Ben je op zoek naar een specifieke houtkachel?

Bij ons ben je altijd aan het juiste adres wij leveren onder andere:
· Vrijstaande houtkachels
· Inbouwhaarden
· Hangende houtkachels
· Tunnelhaarden
· Hoekhaarden
· Inzethaarden
· Speksteenkachels

Bij ons vind je altijd een houtkachel die aansluit bij jouw specifieke wensen. Je besteld de houtkachel eenvoudig via onze webshop, heb je toch liever persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Lees meer over houtkachels 

Gaskachels Oldenzaal

Een gaskachel geeft een aangename warmte en zorgt voor een gezellige sfeer in huis. gaskachel is vooral functioneel, de meeste mensen schaffen er een aan vanwege de fijne warmte die de kachel afgeeft. In sommige huizen is de gaskachel de enige vorm van verwarming, we zien dit wel steeds minder de meeste woningen hebben een cv installatie.

Wij leveren verschillende soorten gaskachels:
· Vrijstaande gaskachels
· Inzet gashaard
· Hangende gashaarden
· Gevelkachels 
· Inbouw gashaarden
· Propaan haarden

Welke gashaard is voor jou geschikt?

Er zijn een aantal factoren waar je rekening mee moet houden, de afmetingen van de gashaard, het vermogen en de afmetingen van ruimte waar je hem in gaat plaatsen. De haard moet goed passen bij het formaat van je woonkamer, zodat het niet te warm wordt, of te fris is. En als je ook nog eens voor gemak wilt gaan, dan neem je natuurlijk een haard met afstandsbediening. Vergeet niet om naar het vlammenspel te kijken. Dát is wat een hard zo gezellig maakt. De ene vlam is de andere niet, er zijn haarden waarbij de vlammen precies lijken op een houtvuur. Hoe realistisch het vuur is, verschilt per haard.

Lees meer over gaskachels

Tuin en terrashaarden Oldenzaal

Ben je op zoek naar een prachtige terrashaard dan ben je bij Uwkachel.nl aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment tuin en terrashaarden. Of je nou op zoek bent naar een tuinhaard die op een frisse avond zorgt voor een heerlijk warm en knisperend vuur, of een tuinhaard die je ook als oven kunt gebruiken. Bij ons is altijd een model te vinden dat bij jou past.

Wij leveren tuin en terrashaarden van topkwaliteit, bij ons kun je de volgende tuin en terrashaarden vinden:

· Hout terrashaard
· Gas terrashaard

De tuin- en terrashaarden van UwKachel.nl bieden u warmte voor de frissere momenten en creëren een gezellige en warme sfeer bij u in de tuin of op het terras. Juist op de wat koelere zomeravonden is een extra verwarming buiten geen overbodige luxe. Een weerbestendige tuinhaard biedt dan een uitstekende oplossing. Onze experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Een absolute topper is de Morsø losse buitenhaard dit is een echte aanwinst in iedere tuin. De buitenhaard is multifunctioneel, je grilt een heerlijk stuk vlees of bak de meest fantastische pizza’s. Hoe heerlijk is dat op een prachtige avond met familie of vrienden. En nadat je met zijn allen heerlijk gegeten hebt geniet je van de warmte die het knisperende houtvuur je geeft.

Lees meer over tuin en terrashaarden

Waarom een kachel van Uwkachel.nl?

Wij leveren installeren kachels door heel Nederland, in onze showroom hebben wij altijd ruim 170 kachels klaar staan voor een uitgebreide demonstratie. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,9 en daar zijn wij trots op! Benieuwd geworden wat wij voor jou kunnen doen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bestel direct een kachel in onze webshop.

Neem contact op

Reacties zijn uitgeschakkeld