Jøtul F100

0 Reviews
Adviesprijs €1.195,00
Aanbieding ontvangen?
Ontvang nu de scherpste aanbieding

Wilt u advies over installatie

binnen één werkdag, geheel vrijblijvend
  • Levering in heel Nederland
  • Een vast team van installateurs
  • Meer dan 170 kachels in de showroom
  • Een speciale bezorgservice voor alle kachels
  • 3 servicepunten in Nederland
  • Klanten geven UwKachel een 8,7/10

Beknopte specificaties

Merk
Model
-
Energielabel
-

Omschrijving

Een echte Jøtul heeft een tijdloos design, zo ook deze F 100. Het kleine houtkacheltje met korte pootjes geeft een warme sfeer aan elke woonkamer. Hij heeft een grote deur en daardoor mooi zicht op het vlammenspel. Speciaal zijn de decoraties met traditionele Noorse patronen. De houtkachel is er in verschillende uitvoeringen, waaronder in het ivoor en met volglasdeur. Hij is hoe dan ook een unieke toevoeging op je interieur.

Schone ruitjes

Hoe klein het kacheltje ook is, hij is groots in functionaliteit. Met een vermogen van zo'n 5 kW kan hij de meeste woonkamers verwarmen. Jøtul gebruikt alleen de beste materialen, daarom kan de F 100 door zijn gietijzeren uitvoering intensief gebruikt worden. Met de cleanburntechniek zorgt de Noorse kachelfabrikant ervoor dat de houtkachel schoon brandt, zodat er zo min mogelijk vuil op het ruitje komt. Dat komt mooi uit, kun jij mooi van het vuur genieten.

Dit model is niet geschikt voor buitenluchtaansluiting. Heb je een woning met mechanische ventilatie, dan is de Jøtul F 100 geen goed idee.

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product

Specificaties

Merk en type

Merk

Afmetingen, uiterlijk en gewicht

Afmetingen
53 x 57 x 45 (B x H x D)
Gewicht
97 kg

Overig