check 170 kachels in showroom check installatie in heel nederland check altijd beste prijscheck klanten geven ons een 8,7
Product filters tonen

Hoekhaarden

Meer zicht op de vlammen? Nog meer sfeer met een gashaard? Door de extra ruit aan de zijkant geeft een hoekhaard net dat extra's. Met een hoekhaard heeft u een extra warme en gezellige sfeer in huis. Binnen dit type haard heeft u een ruime keuze aan varianten. Van eenvoudige inzethaard bedoelt om de oude open haard te vervangen tot luxe en grote inbouwhaard. Hier vindt u het complete aanbod en alle mogelijkheden voor net dat extra's.

Laatste reviews voor Hoekhaarden - 4.5 van 5 uit 14 beoordelingen

 1. Kalfire GP65/55C geschreven door heer Terra
  Super mooi model en zeer compact.
  Lees volledige beoordeling »
 2. Wanders Danta 1100 geschreven door familie Bouhuis
  Geweldige kachel met mooie vlam!
  Lees volledige beoordeling »
 3. DRU Lugo 70/2 geschreven door familie Pull
  Zeer positieve ervaringen! Wij wilden in ons nieuwbouwhuis een open( gas) haard laten plaatsen. Diverse “ deskundigen ” hadden ons verzekerd dat dit prima kon en veilig mogelijk was. Uiteindelijk viel de keuze op Uwkachel.nl voor de levering van de dru lugo 70 open gas haard. Nadat alles snel en correct geleverd was ( tegen een zeer concurrerende prijs ) bleek in de praktijk dat het helemaal niet zo eenvoudig was om een gashaard te installeren en dat we moesten terugvallen op een elektrische openhaard. Wij hebben ons probleem voorgelegd aan Uwkachel .nl en zij namen zonder problemen de reeds geleverde haard terug en leveren ons de nieuwe elektrische haard. Let wel : zij hebben part nog deel aan de inschattingsfouten die gemaakt zijn en het is ook geen voordelige transactie voor hen – het leidt tot een terugbetaling aan ons. Kortom dit bedrijf heeft ons heel coulant geholpen !. Een sterke aanrader dus !
  Lees volledige beoordeling »
 4. DRU Lugo 80/2 geschreven door Bernie Gouders
  Uw Kachel uit Vriezenveen plaatste op fantastische wijze een Dru Lugo 80/2 in onze nieuwe keuken. Een technische uitdaging omdat deze in het kookeiland verwerkt moest worden. Aangezien dit nog nooit eerder is gedaan was een goede afstemming vooraf en tijdens het project noodzakelijk. Het resultaat is geweldig! De uitdaging zat vooral aan de technische kant en de beperkte ruimte die beschikbaar was. Alle luchtaan- en afvoer moest in het keukenblok weggewerkt worden. Een goede afstemming met DRU (over de mogelijkheden), met de Keuken leverancier en opdrachtgever zorgde voor een geweldig resultaat. Een prachtige warme woonkeuken met ingebouwde haard. Met plezier kijken wij terug op de realisatie en de plaatsing en de afstemming. TOP!
  Lees volledige beoordeling »
 5. Kalfire GP80/55C geschreven door familie Van der Sar
  Lees volledige beoordeling »
Bellfires hoekhaard met een ruim zicht op het vlammenspel

Hoekhaarden zijn bijzonder populair. Met het ruime vuurzicht door het glas aan 2-zijden komt het vuur nog meer tot leven. Daarnaast heeft u vanuit een groter deel van de kamer een prachtig zicht op de vlammen. De plaatsingsmogelijkheden voor hoekhaarden op gas zijn divers. U kunt de haard langs een rechte muur plaatsen. Dit is vaak in combinatie met een plateau, eventueel uit speksteen. Ook kan dit type prima op een hoek ingebouwd worden. Hiermee bereikt de sfeer van de gashaard een groter deel van de ruimte. Tenslotte zijn er aantal modellen ontworpen om geplaatst te worden in een oude open haard. Een goed voorbeeld hiervan is de Bellfires Unica 200.

Naast de vorm en de afmetingen wordt de sfeer van de haard voor een groot deel bepaald door de kwaliteit en levensechtheid van het vlammenspel. Bij de nieuwste generatie gashaarden is het onderscheid tussen een gasvuur en echt houtvuur bijna niet meer te zien. Neem bijvoorbeeld de nieuwe Kal-fire Prestige. De nieuwste generatie gashaarden met een ongevenaard vuurbeeld.

Ook voor een kleinere beurs zijn er al gas hoekhaarden op de markt. Zo is er de Global Fires 60 Corner. Een volwassen haard met een interessante prijsstelling.

DRU gas hoekhaard

Merken hoekhaarden gas

Bij UwKachel.nl hebben we een ruim assortiment gashaarden van verschillende merken. Net zoals bij de standaard uitvoeringen van de haarden zijn er ook bij de hoekhaarden grote verschillen tussen de merken en uitvoering. Hieronder een korte opsomming van de mogelijkheden per merk.

De basis modellen vindt u bij Global Fires. Betaalbare kwaliteit met een compleet aanbod gashaarden. Er is op dit moment slechts 1 model hoekhaard in het assortiment, de Global 60 Corner.

Een stap hoger in het segment komt u uit bij DRU. DRU staat al jaren garant voor prachtige gashaarden van een hoge kwaliteit. De populairste hoekhaarden van DRU komen uit de Lugo-serie.

De bovenkant van de markt wordt gevormd door luxe en grote haarden van bijvoorbeeld Bellfires en Kal-fire. Haarden met een breedte die kan oplopen tot 165cm en een ruit die 75cm hoog kan zijn.