check 170 kachels in showroom check installatie in heel nederland check altijd beste prijscheck klanten geven ons een 8,7

Faber Gala Doorkijk Opti-myst (see trough)

check_circleSnelle levering info
check_circleGratis verzending info
Gratis verzending - Profiteer nu van deze aanbieding!
Gratis verzending
Profiteer nu van deze aanbieding!
- 15%
Faber Gala Doorkijk Opti-myst zoom_in
Faber Gala Doorkijk Opti-myst

Documenten

Lees over ...

Faber Gala Doorkijk Opti-myst (see trough) Beschrijving

De Faber Gala Doorkijk Opti-myst is een elektrische vrijstaande haard met een geheel nieuwe techniek. de Faber Opti-Myst techniek. Deze haard is prima toe te passen tussen 2 ruimtes. U vult het reservoir met water en even later wanneer de haard op temperatuur is begint dit water te verdampen. Dankzij het speciale lichteffect wordt een realistisch vuurbeeld nagebootst.

Configureren

€ 1.355 € 1.150

Faber Gala Doorkijk Opti-myst (see trough) Details

Merk en type
Merk Faber
Model Gala Doorkijk Opti-myst (see trough)
Stijl Modern, Tijdloos search
Type kachel Inbouw search
Vuurtype Opti-Myst search
Afstandsbediening Ja
Afmetingen, uiterlijk en gewicht
Afmetingen 62,5 x 69,2 x 30,3 cm (B x H x D)
Afmetingen glas/ruit 56,5 x 47,4 cm (B x H)
Stijl Modern, Tijdloos search
Kleuren Zwart
Verwarming en vermogen
Vermogen 0 kW
Branderdecoratie Houtset
Overige
Categorieën Elektrische haarden, Inbouwhaard, Faber, Faber Opti-Myst
Sku Faber Gala Doorkijk
Product URL Faber Gala Doorkijk Opti-myst (see trough)

Vergelijkbaar alternatief

Vraag & antwoord

Kan deze geleverd worden in grotere afmetingen?
Cakir - 2 maand geleden
Bedankt voor uw vraag. Nee, de Faber Gala See Trough is alleen in deze afmetingen beschikbaar. Wat wel mogelijk is als u een doorkijk haard wilt met andere afmetingen, is het gebruik van losse cassette('s). Een breed model zoals bijvoorbeeld de Cassette 1000 of een smaller model zoals Cassette 600 kan prima in een constructie op maat geplaatst worden.
Marcel - 2 maand geleden
Is de doorkijkhaard ook te plaatsen binnen de ruimte van een vrijstaande haard (kolom) ter vervanging van een houtgestookte haard?
caro - 11 maand geleden
Jazeker. Wel is het verstandig om rekening te houden met de inbouwafmetingen. Verder moet u waarschijnlijk een lijst maken om de haard netjes af te werken. De volledige inbouwafmetingen kunt u vinden in de PDF lijntekening onder het kopje "Documenten"
Marcel - 11 maand geleden
U installeert door heel Nederland dus ook in Schagerbrug? Voor deze haar moet net als op de foto een kolom gemaakt worden van ca. 1 meter breed en 2.30 hoog. kunt u prijsopgave doen met apart het verfklaar stucwerk.
Emmy Boeren - 1 jaar geleden
Hartelijk dank voor uw bericht. Inderdaad onze installatieteams werken door geheel Nederland, waaronder ook West-Friesland. We kunnen zeker de Faber Gala Doorkijk haard komen inbouwen bij u thuis. Alleen we kunnen dit niet voor een zeer scherpe prijs omdat we werken met specialisten op het gebied van gas- en houthaarden. Daarnaast kunnen wij het stucwerk ook niet verzorgen. Wat verstandig is in uw situatie, informeer eens bij een lokale klusjesman of gebruik Werkspot om een klusjesman te vinden. Deze kan wellicht voor een zeer scherpe prijs een kolom maken. Op basis van de maattekening van het product is dit eenvoudig te realiseren. Als er dan nog vragen zijn, dan helpen we u graag met advies voor het prachtig inbouwen van de Faber Gala Doorkijk.
Marcel - 1 jaar geleden
Expert

Beoordelingen

 1. 1 december 2017

  Geschreven door: c sleenhoff
  waarom gaan die verdampers zo gauw kapot hoor dat ze hooguit een jaar mee gaan. klopt dit
  Noot van de redactie:
  De verdampers zijn inderdaad het onderdeel dat nog wel eens vervangen moet worden. Bij het gebruik van de "haard" is het belangrijk dat deze regelmatig gereinigd wordt. Bijvoorbeeld bij ons in de showroom hoeven we de verdampers nagenoeg nooit te vervangen en "brandt" de haard zonder problemen.
  • Duurzaamheid
  • Gebruiksgemak
  • Design
Schrijf uw beoordeling
Duurzaamheid:
1 2 3 4 5
Gebruiksgemak:
1 2 3 4 5
Design:
1 2 3 4 5
Verwarming:
1 2 3 4 5
Status invoervalidatie

1150,-