Wanders

Uniek aan de haarden en kachels van Wanders is het eigenzinnige uiterlijk van de producten. Voor de Nederlandse markt, maar ook voor andere Europese landen, worden continu modellen ontwikkeld die wellicht niet altijd conventioneel zijn, maar hierdoor des te meer appelleren aan de behoefte van consumenten die wel eens iets anders willen.

Wanders

Uniek aan de haarden en kachels van Wanders is het... Lees meer

Beleving

Om deze ontwikkeling geheel af te stemmen op de wensen en behoeften van de markt, verdiept Wanders zich steeds meer in de belevingswereld van de consument. Vervolgens wordt samengewerkt met creatieve designers om tot bijzondere en specifieke ontwerpen te komen. Wanders produceert geheel op Nederlandse bodem, in eigen huis.

Vooruitstrevend

Sinds eind jaren zestig staat de fabriek in het Gelderse Netterden, waar oprichter Henk Wanders begon met metaalbewerking. Zijn producten waren gewild omdat met vooruitstrevende technologie gewerkt werd. Zo was Wanders de eerste in zijn regio die werkte met lasergestuurde machines. Dankzij overnames en vooruitstrevende ontwikkeling zat bij de fabriek de groei er flink in. Al gauw groeide Metaalfabriek Wanders uit tot een gevestigde naam binnen de kachelbranche. Er werd bijgebouwd en er ontstond een complete productiefaciliteit die vandaag de dag werk biedt aan tientallen medewerkers.

De fabriek van Wanders

Wanders fires & stoves produceert geheel zelfstandig. In hun compleet geoutilleerde fabriek in Nederland werken iedere dag 40 mensen met zorg aan de productie van kachels en haarden, besteld door dealers in hun Europese netwerk van verkooppunten. De haarden en kachels die ze bouwen vinden hun oorsprong op de eigen tekentafel. Door goed te luisteren naar de wensen van de klanten en door voortdurend de blik op de toekomst te richten, zijn ze in staat om ieder jaar nieuwe en bijzondere kachelproducten te ontwikkelen.

Wanders op sociale media

Twitter
Facebook
Pinterest
YouTube