Kalfire

Kalfire is een Nederlandse producent van hoogwaardige gashaarden en houthaarden. Het familiebedrijf werd in 1981 in het Limburgse Belfeld opgericht door de familie van Melick. Ondanks de groei die het bedrijf in de loop der jaren heeft doorgemaakt, heeft Kalfire nooit iets van dat familiekarakter verloren. Dat vertaalt zich in een enorme betrokkenheid bij haar klanten, dealers en producten en in een langetermijnvisie die het mogelijk maakt om te blijven innoveren.

Kalfire

Kalfire is een Nederlandse producent van hoogwaard... Lees meer
 

Cornerstones

De basis van Kalfires producten, dienstverlening en mentaliteit is verankerd in vijf hoekstenen. Alles wat ze doen toetsen ze hieraan. Zo houden ze zichzelf scherp. Zo houden ze zichzelf toonaangevend.

Beleving is dé reden om te kiezen voor een haard. Natuurlijk haardvuur is de rustgevende sfeermaker bij uitstek. Kalfire gashaarden staan internationaal bekend om hun realistische vlammenspel. 

Individualiteit staat voor maximale keuze en designvrijheid. Een haard heeft altijd een prominente plaats in jouw interieur. Daarom moet die perfect passen bij jouw persoonlijke smaak. Je wilt immers geen genoegen nemen met compromissen. 

Gemak is genieten. Kalfires haarden zijn zo geconstrueerd dat reinigen eenvoudig is. Net als bediening via een afstandsbediening of smartphone-app.

Duurzaamheid is vanzelfsprekend. De gas- en houthaarden van Kalfire zijn voorzien van innovatieve verbrandingstechnieken waardoor ze milieuvriendelijk, duurzaam én zuinig zijn.

Vakmanschap garanderen ze samen met de dealers. Vakmensen die door hen zijn geselecteerd en getraind. Hun eigen researchers zorgen voor topkwaliteit en innovaties. Ze zijn toonaangevend en dat willen ze blijven.

Kalfire op sociale media

Facebook
Pinterest