DRU PowerVent®

Een gashaard was voorheen alleen mogelijk als er een directe gasleiding naar buiten geleid kon worden. Daar heeft DRU iets op gevonden: PowerVent®. Hiermee kan de afvoerbuis langer zijn, horizontaal, en hij kan zelfs bochten hebben. De oplossing? Een ventilator.

Je kunt nu dus ook de gezelligheid en het gemak van een gashaard in huis halen als je in een tussenwoning of appartement woont. Dat was voorheen lastig, aangezien er vaak geen mogelijkheid was de afvoer direct naar buiten te leiden. En de rookgassen moeten wel ergens naartoe. Met de PowerVent-techniek van DRU is dat probleem opgelost: een ventilator blaast de rookgassen door de leiding naar buiten. En dan maakt het niet uit of de buis naar beneden gaat, bochten heeft, of lange stukken horizontaal loopt.

Overal een gashaard

Een afvoerbuis van 10 centimeter in diameter is al genoeg voor de meeste gashaarden. We leggen hem zo aan dat hij door de grond horizontaal naar buiten gaat. Daarmee is het dus mogelijk om overal in huis een gashaard te plaatsen. Zelfs midden in de kamer.

Het geheim is de muisstille ventilator die de rookgassen door de afvoer blaast, die tot wel 20 meter lang kunnen zijn. Voor de meeste huizen meer dan genoeg. De installateurs van UwKachel.nl zijn allemaal getraind om dit systeem te leggen. Bel ons gerust eens voor advies.

Restaurants en andere openbare ruimten

Ook is dit systeem ideaal voor restaurants of andere openbare ruimten. Je kunt de haard nu immers plaatsen waar je wil.

Benieuwd naar welke DRU-haarden geschikt zijn om met deze techniek aan te leggen? Kom eens langs in onze showroom, dan laten we het je zien.

DRU PowerVent®

Een gashaard was voorheen alleen mogelijk als er e... Lees meer
Geen producten gevonden...