Barbas

Door bewust om te gaan met de gehele productieketen, van staal tot geïnstalleerde haard, genereert Barbas/Bellfires kennis en ervaring die nodig is om verantwoorde en doordachte producten te kunnen leveren. Hun intentie is om nog jarenlang mooie haarden en haardproducten te maken en daarom hebben ze hun bedrijfsfilosofie samengevat in de woorden; keep the fire burning.

Barbas

Door bewust om te gaan met de gehele productiekete... Lees meer

Klantspecifiek

Een haard is voor Barbas geen anoniem stuk staal, maar een persoonlijk interieurproduct. Elke haard wordt klantspecifiek geproduceerd.

Vanuit 120 basismodellen in meer dan 17.000 combinaties bouwen ze jouw haard volledig volgens jouw wensen.

De haard gaat op naam door de fabriek en wordt bij iedere stap in het proces grondig gecontroleerd. De productie is geen lopende bandwerk, maar gebeurt met de hand. Iedere haard is dan ook een persoonlijk meesterwerk van de monteur.

100% Benelux

Ze produceren alle haarden zelf in de fabriek in Bladel en besteden dit niet uit in lagelonenlanden. Hierdoor kunnen we u een constante hoge kwaliteit garanderen. Daarnaast scheppen ze zo werkgelegenheid en minimaliseren de impact op het milieu door de transportkilometers te beperken.

100% Benelux, iets om trots op te zijn.

Voor jou heeft dit nog een belangrijk voordeel. Ze kunnen snel schakelen op productontwikkeling waardoor je altijd de laatste stand der techniek krijgt. Tevens ben je gegarandeerd van bijzonder goede afterservice en vakkundige hulp bij het onderhoud van je haard.

Eigen ontwikkeling

De haarden worden volledig in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd, met de nadruk op kwaliteit, vakmanschap, vormgeving en innovatie. Dit gebeurt allemaal in hun fabriek.

Social media

Je kunt Barbas/Bellfires volgen op social media. Voor inspiratie bijvoorbeeld.

Instagram
Facebook
Pinterest

Duurzame productie

Barbas gaat voor duurzaam produceren en stoken. Dit zegt de fabrikant daarover op zijn website:

We merken dat consumenten steeds bewuster worden. Steeds vaker stellen consumenten vragen over de herkomst van een product en of het product gemaakt wordt op een verantwoorde wijze. Deze kritische houding naar duurzaam ontwikkelen en produceren kunnen wij alleen maar toejuichen.

We gaan bewust om met de productieketen, van staal tot geïnstalleerde haard. Hierdoor genereren we kennis en aandacht die nodig is om verantwoorde, doordachte producten te kunnen leveren. We hechten daarom erg aan de relatie met onze klanten, leveranciers en leefomgeving.

Door deze manier van denken, ontwikkelen en produceren geven wij uiting aan de intentie om nog jarenlang mooie haarden te maken. We hebben deze bedrijfsfilosofie samengevat in de woorden; Keep the fire burning...