Altech

Altech combineert de oerkracht van speksteen sinds 1980 met baanbrekende innovaties. het resultaat; eenvoudig te bedienen kachels, die maximale warmte uit een blok hout halen, milieuvriendelijk verbranden en CO2-neutraal stoken.

Altech

Altech combineert de oerkracht van speksteen sinds... Lees meer

Duurzaam

In tegenstelling tot stalen kachel slaat speksteen de warmte op als een accu. Tot maar liefst 10 uur na het doven van het vuur stralen onze speksteenkachels nog comfortabele infrarood warmte uit. met een minimale hoeveelheid hout verwarm je daardoor je complete woonkamer. Het zal je niet verbazen dat de kachels van Altech voldoen aan de hoogste duurzaamheidsnormen.

Gezonde warmte

Ook mensen met een stofallergie of luchtwegproblemen genieten onbezorgd van de warmte van Altech speksteenkachels. Convectiekachels trekken lucht aan die ze verwarmen en vervolgens terugblazen in de kamer. Dit gaat helaas gepaard met stofverplaatsing. Altech kachels leveren gezonde, accumulerende warmte die diep doordringt in je lichaam.

Uniek in de wereld

Meer dan 35 jaar nadat Altech ze in Europa introduceerden, zijn hun compacte vrijstaande speksteenkachels nog steeds uniek in de wereld. En ze blijven doorontwikkelen… Hun doel? Jou nóg meer gebruiksgemak, design, rendement en duurzaamheid bieden.

Handgemaakt

Een speksteenkachel van Altech is het resultaat van ambachtelijk vakmanschap. In de fabriek in Hoevelaken bouwen ze jouw kachel met de hand op uit hittebestendig speksteen. Pas nadat de kachel de laatste keuring heeft doorlopen, leveren ze hem af.