Bellfires Horizon Bell XS 3

Adviesprijs €3.700,00
Aanbieding ontvangen?
Ontvang nu de scherpste aanbieding

Wilt u advies over installatie

We gebruiken uw nummer alleen voor het advies

binnen één werkdag, geheel vrijblijvend
  • Levering in heel Nederland
  • Een vast team van installateurs
  • Meer dan 170 kachels in de showroom
  • Een speciale bezorgservice voor alle kachels
  • 3 servicepunten in Nederland
  • Klanten geven UwKachel een 8,7/10

Beknopte specificaties

Merk
Bellfires
Model
-
Energielabel
-

Omschrijving

De Bellfires Horizon Bell XS 3 is een model uit de Horizontal reeks van Barbas Bellfires. De inbouw gashaard valt direct op door zijn breedte. Deze kleinste variant is 80 centimeter breed, maar is verkrijgbaar tot 170 centimeter. Doordat de kaders van de haard bij de constructie nauwelijks zichtbaar zijn, wordt de vuurlijn de blikvanger. Hierdoor ontstaat een strak vormgegeven haard die goed past bij moderne interieurs.

Strak en stijlvol

De Horizon Bell XS 3 is een chic ogende gashaard, die met zijn unieke vormgeving absoluut een aanwinst kan zijn voor je interieur. Door de vele aanpassingsmogelijkheden kun je de haard bovendien precies zo vormgeven als je zelf wil. Een nadeel van de gashaard is dat het vlammenspel minder sfeervol is dan een houtvuur. Dat lost Bellfires bij andere modellen op door het houtvuur na te bootsen met premium branders. Deze branders zitten helaas niet bij de Horizon Bell XS 3. Daardoor is de haard geschikter voor mensen die houden van een strak interieur dan van een knus interieur.

Liever iets groter? Kijk dan eens naar de Horizon Bell Small 3,Horizon Bell Medium 3 of de Horizon Bell Large. Extra grote uitvoeringen hebben we ook, zie de Horizon Bell XL 3 of de Horizon Bell XXL 3.

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product

Specificaties

Merk en type

Merk
Bellfires

Afmetingen, uiterlijk en gewicht

Afmetingen
85 x 78 x 43 (B x H x D)

Overig