check 170 kachels in showroom check installatie in heel nederland check altijd beste prijscheck klanten geven ons een 8,7
Product filters tonen
Altech

Altech kachels uit speksteen

Altech produceert al meer dan 25 jaar speksteenkachels in Nederland. Uniek aan de Altech kachels is de constructie van het gietijzeren frame waar de speksteen elementen ingeplaatst worden. Dit maakt het mogelijk om de kachels als één geheel te kunnen verplaatsen en te installeren. Verder zijn de producten van Altech echte speksteenkachels, waarbij speksteen met grote diktes gebruikt wordt. Ideaal om een aangename stralingswarmte af te geven om nog lang de ruimte warm te houden nadat het vuur al gedoofd is.

Laatste reviews voor Altech kachels uit speksteen - 4.0 van 5 uit 16 beoordelingen

 1. Altech Vision geschreven door Jan
  Kachel is een genot om de heerlijke stralingswarmte te mogen ontvangen. Brand dagelijks bij warmte vraag in de woning.
  Lees volledige beoordeling »
 2. Altech Ecosy geschreven door c. dekker
  Altech depot, heerlijke kachel weinig stof en rommel, helaas ondanks zorgvuldig stoken na het eerste seizoen het binnenwerk al gescheurd.
  Lees volledige beoordeling »
 3. Altech Ecosy geschreven door Henkmans
  Stook nu een jaar met de Ecosy, Perfecte verbranding en een lekkere warme. gemakkelijk te onsteken (zeker niet lastig). De review van Geejay gelezen en hier lijkt mij iets aan de hand te zijn. voor mij is deze kachel perfect.
  Lees volledige beoordeling »
 4. Altech Eclips Depot geschreven door heer Spitteler
  Ik vind de Altech Eclips Depot een zeer mooie kachel met een warme kleur. Degelijk gebouwd, wat een lange levensduur beloofd.
  Lees volledige beoordeling »
 5. Altech Vision geschreven door familie Van der Aa
  Ik vind het een mooie kachel met mooie en lekkere warmte
  Lees volledige beoordeling »

Techniek en vakmanschap

De Altech kachels staan garant voor een combinatie van vakmanschap en de nieuwste techniek. Zo is uw nieuwe kachel het resultaat van het werk van 1 vakman. Hij zal de kachel dan ook persoonlijk signeren. Aan de andere kant voldoen de kachels aan de hoogste huidige en toekomstige normeringen. Zo zijn de kachel efficient, minimaal 80%, en is de uitstoot van schadelijke stoffen minimaal, minder dan 0.1% Co.

Keuze uit speksteen en gietijzer

Bij de kachels van Altech draait het om de kwaliteit speksteen en gietijzer. Daarom heeft u de keuze uit maar liefst 6 kleuren speksteen en 4 kleuren gietijzer. Zo sluit de kachel altijd aan bij uw wensen. Wat dacht u van gepolijst blauw speksteen of gaat uw voorkeur juist naar het donkere nacht blauw speksteen?

Modellen van Altech

Altech heeft een ruime keuze uit verschillende kachels

Recent bekeken