» 150 kachels in showroom » installatie in heel nederland » altijd beste prijs
Beboparket

Gaskachels en gashaarden

Zoekt u een praktische en mooie haard? Een gaskachel of gashaard is sfeervol, makkelijk in gebruik, comfortabel en verkrijgbaar in verschillende stijlen, vermogens en prijsklassen. Uwkachel heeft het grootste assortiment. U kunt kiezen uit hangende modellen, inbouwkachels, afvoerloze haarden en gevelkachels. Bij Uwkachel vindt u zeker de haard die u zoekt van bijvoorbeeld de merken: Dru waaronder de Dru gashaarden, Pelgrim, Kal-Fire, Bellfires en Wanders.

Ontdek uw ideale kachel! In een paar eenvoudige stappen ontdekt u welke kachel het beste bij u past.
Start nu de keuzehulp

Laatste reviews voor Gaskachels en gashaarden - 4,5 van 5 uit 41 beoordelingen

 1. Bellfires Corner Bell Small 3 geschreven door familie Bemelmans
  Prima haard en erg mooi
  Lees volledige beoordeling »
 2. Kal-fire Fairo 105 ECO-line hoek geschreven door familie Abbink
  Een hele mooie gashaard welke vakkundig is geïnstalleerd door uwkachel.nl. De haard heeft een mooi vlammenspel, we krijgen veel complimenten van bezoek/visite en dat ze onze haard zo mooi vinden. De bediening is eenvoudig middels de afstandsbediening. Wij kunnen iedereen uwkachel aanraden als leverancier of installateur.
  Lees volledige beoordeling »
 3. DRU Circo geschreven door anoniem
  mooie kachel, gemakkelijk te bedienen. Nog niet veel ervaring tgv het jaargetiij!
  Lees volledige beoordeling »
 4. Wanders Square 60 gas geschreven door familie Boekhorst
  De kachel ziet er goed uit. Het bedieningsgemak is ook goed. Verder valt er nog weinig over te zeggen. Dat komt in het stookseizoen.
  Lees volledige beoordeling »
 5. DRU Lugo 70/2 geschreven door heer Pijnenburg
  Lees volledige beoordeling »

Kooptips voor gaskachels en gashaarden

 • Gaskachels kunnen het uiterlijk hebben van een authentieke haard of juist van een inbouwhaard met een modern en strak vlammenspel. Bedenk waar uw voorkeur naar uit gaat.
 • Sommige modellen kunnen direct op een rookgasafvoer aangesloten worden, andere vereisen meer aanpassingen aan uw woning.
 • Er zijn haarden verkrijgbaar in diverse afmetingen en met verschillende vermogens. Bepaal de plaats van uw haard en bedenk welke afmetingen het best passen en hoeveel vermogen u nodig heeft.
 • Zorg voor goede ventilatie mogelijkheden in de ruimte waar de haard geplaatst gaat worden. Vaak is het verstandig om te kiezen voor een modern "gesloten"-systeem.
 • Er zijn zogenaamde open en gesloten systemen. Gesloten systemen vereisen minder ventilatie in de ruimte.
 • Gaskachels kunnen technisch zeer geavanceerd zijn: bij sommige modellen kunt u vanuit uw stoel met een afstandsbediening het vuur bedienen.
 • Tegenwoordig is er veel mogelijk qua afvoeren. Zo kunnen deze bijvoorbeeld ook naar beneden of horizontaal lopen met het DRU PowerVent-systeem.
 • Een belangrijke criterium bij de aanschaf van een gashaard is het vlammenspel. Kom langs in onze showroom en vergelijk vele merken en typen gashaarden brandend.
 • Wist u dat UwKachel ook de specialist is om uw gashaard te voorzien van een fraai natuurstenen schouw of een prachtig haardplateau?
 • Komt u er niet uit of heeft u meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op!