» 150 kachels in showroom » installatie in heel nederland » altijd beste prijs
Beboparket

Gaskachels en gashaarden

Zoekt u een praktische en mooie haard? Een gaskachel of gashaard is sfeervol, makkelijk in gebruik, comfortabel en verkrijgbaar in verschillende stijlen, vermogens en prijsklassen. Uwkachel heeft het grootste assortiment. U kunt kiezen uit hangende modellen, inbouwkachels, afvoerloze haarden en gevelkachels. Bij Uwkachel vindt u zeker de haard die u zoekt van bijvoorbeeld de merken: Dru waaronder de Dru gashaarden, Pelgrim, Kal-Fire, Bellfires en Wanders.

Ontdek uw ideale kachel! In een paar eenvoudige stappen ontdekt u welke kachel het beste bij u past.
Start nu de keuzehulp

Laatste reviews voor Gaskachels en gashaarden - 4,5 van 5 uit 33 beoordelingen

 1. Bellfires View Bell Large 3 geschreven door heer Borkent
  We hebben een hele mooie haard, gemaakt door UwKachel.nl uit Vriezenveen. Het was een moeilijke constructie door de ingebouwde tv boven de haard, maar Uwkachel.nl heeft het tot in de puntjes uitgevoerd. Zeer tevreden. Jan Borkent Apeldoorn
  Lees volledige beoordeling »
 2. DRU Diablo geschreven door heer Zijlstra
  Een hele fijne kachel, eenvoudig en toch stijlvol.
  Lees volledige beoordeling »
 3. Bellfires View Bell Small 3 geschreven door familie Hofsté
  Top kachel
  Lees volledige beoordeling »
 4. Bellfires Horizon Bell Medium 3 geschreven door de heer Niessen
  Al jaren genieten we van deze prachtige haard. Erg eenvoudig in gebruik en een mooi vuurbeeld. Uw monteurs hebben indertijd goed werk geleverd waar we nog steeds van genieten. Ik jullie aan iedereen aanbevelen.
  Lees volledige beoordeling »
 5. DRU Passeo geschreven door van der Made
  Een bericht vanuit het inmiddels enige tijd bewoonde huis, hierbij treft u de schouw , gashaard en boekenkast zoals door U geleverd en reeds door onze gasten meermalen bewonderd, hier is goed werk geleverd, waarbij ik ook de stucadoor niet vergeet.
  Lees volledige beoordeling »

Kooptips voor gaskachels en gashaarden

 • Gaskachels kunnen het uiterlijk hebben van een authentieke haard of juist van een inbouwhaard met een modern en strak vlammenspel. Bedenk waar uw voorkeur naar uit gaat.
 • Sommige modellen kunnen direct op een rookgasafvoer aangesloten worden, andere vereisen meer aanpassingen aan uw woning.
 • Er zijn haarden verkrijgbaar in diverse afmetingen en met verschillende vermogens. Bepaal de plaats van uw haard en bedenk welke afmetingen het best passen en hoeveel vermogen u nodig heeft.
 • Zorg voor goede ventilatie mogelijkheden in de ruimte waar de haard geplaatst gaat worden. Vaak is het verstandig om te kiezen voor een modern "gesloten"-systeem.
 • Er zijn zogenaamde open en gesloten systemen. Gesloten systemen vereisen minder ventilatie in de ruimte.
 • Gaskachels kunnen technisch zeer geavanceerd zijn: bij sommige modellen kunt u vanuit uw stoel met een afstandsbediening het vuur bedienen.
 • Tegenwoordig is er veel mogelijk qua afvoeren. Zo kunnen deze bijvoorbeeld ook naar beneden of horizontaal lopen met het DRU PowerVent-systeem.
 • Een belangrijke criterium bij de aanschaf van een gashaard is het vlammenspel. Kom langs in onze showroom en vergelijk vele merken en typen gashaarden brandend.
 • Wist u dat UwKachel ook de specialist is om uw gashaard te voorzien van een fraai natuurstenen schouw of een prachtig haardplateau?
 • Komt u er niet uit of heeft u meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op!